Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Alcúdia, Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori

Crítiques al nou asfaltat del passeig de la platja d’Alcúdia

Publicat per dia 22 maig 2013 – 9:15Cap comentari | 302 views
Share to Google Plus

[Actualització]983742_470138213071368_790096804_n Afegim el vídeo de la lectura del manifest de la concentració per rebutjar el nou asfaltat del passeig de la platja d’Alcúdia.

Moviment Alcudienc i GOB denunciaren fa uns dies l’inici de les obres d’asfaltat del passeig de la platja d’Alcúdia. Fins ara el passeig formava part d’un itinerari fet amb marès, material tradicional i propi de la zona. Ara, hi han començat a posar-hi asfalt blau que contrasta amb la construcció anterior.

El GOB considera que l’asfaltat d’aquest passeig suposa la transformació radical de l’indret i genera un impacte negatiu, tan mediambiental com visual. També, Moviment Alcudienc comunicà el descontent general que ha provocat aquesta decisió d’asfaltar el passeig en color blau, ja que l’estètica de la platja s’ha transformat. A més, explicaren que aquesta reforma, duta a terme pel govern del Partit Popular d’Alcúdia, no és més que una altra manera d’afavorir els seus interessos i els dels seus votants, empresaris i hotelers, tot deixant de banda l’opinió de la resta de ciutadania.

D’altra banda, el GOB expressà que no té constància que el passeig compti amb la concessió corresponent de la Demarcació de Costes, entitat a la qual denuncià els fets.

Així, aquest dissabte Moviment Alcudienc ha convocat una concentració per rebutjar-ne les obres.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.