Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Mobilitat i territori

Cap de setmana d’accions de la campanya Només Lluitant Tenim Futur

Publicat per dia 28 octubre 2013 – 19:36Cap comentari | 232 views
Share to Google Plus

Els passats divendres 26 i diumenge 28 d’octubre, les diferents assemblees d’Arran a Mallorca portaren a terme una sèrie d’accions coordinades dins el marc de la campanya nacional Només Lluitant Tenim Futur. La temàtica general d’aquestes ha estat l’ecologisme, donant una resposta a diferents agressions al nostre territori.

Amb aquesta onada d’accions també es vol posar sobre la taula el creixement que que aquest col·lectiu ha viscut a Mallorca el darrer any, destacant a les comarques de Nord i Raiguer.

A Palma les accions han tingut lloc a diferents barris. Un dels aspectes principals sobre el que s’ha incidit és la defensa de Ses Fontanelles, la darrera zona humida de Palma afectada pel projecte d’un nou centre comercial. Moltes de les accions han anat encaminades a visualitzar La Caixa com a element responsable d’aquest projecte, en ser propietària d’una part sensible de les seves accions. També s’ha tingut en compte la destrucció de l’Horta del Molinar.

Al Raiguer es va realitzar una acció contra le seu del PP a Marratxí, assenyalant aquest partit com a destacat responsable de la destrucció del territori. Concretament fent referència a dos casos d’agressions: el polígon de Son Macià i la construcció de Bauhaus:

JLmarratxi

Al Nord les accions s’encaminaren a la defensa de l’Albufereta, víctima de la deixadesa de les institucions. També es va mostrar el rebuig a la presència de l’exèrcit espanyol:

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.