Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Ecologia, Mobilitat i territori

Al Molinar, el 86% la població vol conservar les actuals dimensions

Publicat per dia 16 desembre 2014 – 12:20Cap comentari | 236 views

Al Molinar, el 86% la població vol conservar les actuals dimensions

Share to Google Plus

LA Plataforma “Al Molinar, port petit” va realitzar ahir una roda de premsa a l’Hotel Portitxol on van presentar els resultats de l’enquesta ciutadana realitzada per el Centre d’estudis Sociològics GADESO que mostra que un 75% de la població no vol cap ampliació del Port del Molinar, i aquest percentatge augmenta fins el 86% si ens referim als residents del barri del Molinar.

PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DE L’ENQUESTA CIUTADANA SOBRE EL FUTUR DEL PORT DEL MOLINAR

El 75% de la població de Palma no vol cap ampliació del Port del Molinar

Al Molinar, el 86% la població vol conservar les actuals dimensions, rehabilitant les instal·lacions i donant continuïtat al passeig

Donada la importància i el gran impacte informatiu que té a la societat balear, i especialment de Palma, les notícies sobre els intents d’ampliar el Port del Molinar, el Centre d’estudis Sociològics GADESO ha dut a terme una enquesta d’opinió per conèixer quin era el sentir de la població.

 El resultat d’aquesta enquesta és contundent: el 75% de la població de Palma rebutja qualsevol ampliació; reivindica la continuïtat del passeig, i està a favor de la rehabilitació de l’edifici i les actuals instal·lacions portuàries (exactament el plantejament que defensem des de la campanya “Al Molinar, Port Petit”).

Aquest percentatge és fins i tot més gran si centrem els resultats al barri del Molinar, on el 86% de la població enquestada està en contra de l’ampliació.

Si fossin unes eleccions parlaríem de victòria espectacular

Si estiguéssim parlant de resultats electorals, per exemple d’unes primàries o d’un referèndum, obtenir un 75% dels vots seria considerat com una victòria espectacular. I ho és.

 Aquesta enquesta demostra la victòria del sentit comú entre la població, a favor de la conservació i la millora, i en contra de una ampliació absurda i destructora

La ciutadania ha dit NO. Ara és l’administració la que ha de actuar de manera responsable i dir NO a qualsevol ampliació

A partir d’ara, tot i que tots els arguments sempre han estat del nostre costat (econòmics, culturals, històrics, paisatgístics, turístics, socials, …), comptarem amb un argument més i indiscutible: LA DEMOCRÀCIA REAL.

La ciutadania ha dit NO. L’administració, i concretament Autoritat Portuària, no pot continuar defensant un projecte nefast que tan sols vol una minoria i que és rebutjat per la immensa majoria de la gent.

Agraïments

Des de la Campanya “Al Molinar, Port Petit”, volem agrair a la empresa GADESO el seu interès, i generositat, al deixar-nos presentar aquests resultats. A més posem en valor la utilitat de la seva tasca.

En el capítol d’agraïments volem afegir a l’Hotel Portitxol, que ha cedit el seu saló per celebrar la roda de premsa amb la que van fer públiques

La Campanya “Al Molinar, Port Petit” està integrada per les següents entitats: Plataforma Salvem es Molinar, ARCA, GOB, Vogar i Ciar, Greenpeace i Amics de la Terra.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.