Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ecologia, Lluita de carrer i acció directa, Publicació oberta

[Acció] Atac als comerços de ses Fontanelles

Publicat per dia 15 juliol 2015 – 9:121 Comentari | 322 views

[Acció] Atac als comerços de ses Fontanelles

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Aquesta matinada ecologistes d’arreu de l’illa ens hem trobat per assenyalar els còmplices de la destrossa de la darrera zona humida de Palma, ses Fontanelles. Les empreses assenyalades ja han comunicat el seu interès en formar part del centre comercial que s’hi construirà. L’acció ha consistit en pintar els vidres amb àcid fluorhídric per tal d’acompanyar el nostre missatge amb pèrdues econòmiques per aquestes empreses capitalistes, que només entenen de benefici sacrificant la nostra terra.

La destrucció de ses Fontanelles per construir-hi el centre comercial Palma Springs comporta la desaparició de la darrera zona humida de Palma, on s’hi acollien centenars d’espècies animals i vegetals, entre d’elles la planta endèmica d’aquest indret, el Limonium barceloi, que ha quedat extingida.

Aquest centre comercial respon a la política del tot s’hi val pel turisme, com està passant arreu de l’illa. No permetrem cap altre agressió al territori per benefici d’uns pocs especuladors que exploten el medi ambient i les treballadores.

Com més agressiva sigui la destrossa del territori més radical serà la nostra resposta!

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.