Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Ciutadella, Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Maó, Treball i economia

Unió sense precedents entre el professorat, alumnat i les famílies menorquines

Publicat per dia 19 setembre 2013 – 10:08Cap comentari | 305 views

Unió sense precedents entre el professorat, alumnat i les famílies menorquines

Share to Google Plus

En l’assemblea d’aquest dimecres dia 18 a Es Mercadal: UNIÓ SENSE PRECEDENTS

L’Assemblea de Docents de Menorca, juntament amb representats de pares, mares i alumnes, considera un èxit aquests tres dies de vaga, que ha comptat  amb una mitjana de seguiment de més del 80%, participació històrica que anima el professorat, les famílies, els alumnes i els sindicats a seguir amb la lluita.

Les maneres impositives que continua exhibint el Govern de les Illes Balears després de l’auto de suspensió cautelar del decret TIL per part del TSJIB i la injusta situació viscuda pels tres directors expedientats, els quals encara estan esperant que es resolgui la seva situació, així com l’absència de representant d’Educació del Govern a la nostra illa, donen legitimitat a les reclamacions de l’Assemblea de Docents, que continua exigint al Govern que s’assegui a negociar i escolti als milers de persones que li reclamen un canvi d’actitud.

L’Assemblea reconeix també que l’èxit de la vaga ha estat possible gràcies al suport de tota la comunitat educativa.

La bona entesa amb les famílies ha dut l’Assemblea a agilitzar les converses amb les associacions de pares i mares per tal de trobar la manera de continuar amb les reivindicacions d’una forma que sigui sostenible per a tothom.

A hores d’ara aquest suport col·lectiu s’ha visualitzat, per exemple, amb les massives concentracions de Ciutadella, l’allau de missatges de suport a les xarxes socials i l’acampada de famílies enfront de la Delegació d’Educació de Menorca.

Malgrat el ressò i seguiment mediàtic arreu de l’estat espanyol, el Govern encapçalat per José Ramón Bauzá es manté en la seva postura inflexible en contra de l’opinió dels experts en educació i de la preocupació de les famílies.

Tornam idò a convocar als representants del Govern a seure i iniciar un diàleg que permeti redreçar aquesta caòtica situació.

18 de setembre de 2013
Assemblea de Docents de Menorca

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.