Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Algaida, Artà, Campos, Ciutat, Defensa del català, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Manacor, Portocolom, Santanyí, Son Servera, Video

Sus a la segona marxa “Camins contra mentides”

Publicat per dia 23 setembre 2012 – 14:12Cap comentari | 269 views

Sus a la segona marxa “Camins contra mentides”

Share to Google Plus

Jubilats per Mallorca va encetar aquest divendres passat la segona caminada reivindicativa  per Mallorca, “Camins contra mentides”. En aquesta segona edició de la  ruta, els marxaires continuen denunciant les polítiques del govern de Bauzá en relació amb la llengua catalana, però també altres aspectes socials  i mediambientals, com és el cas, ara, del projecte d’importar fems per incinerar a Mallorca.

El programa de la caminada està format per més d’una dotzena d’etapes que Jaume Bonet, Tomeu Amengual i Josep  Planas realitzaran, acompanyats d’altres persones que s’aniran sumant a la ruta puntualment. El sus va ser a Manacor, ciutat que va ser el destí final de la primera edició de Camins contra Mentides que va començar dia 1 d’agost. L’acció compta amb el suport públic de diverses persones i entitats que assistiren divendres a la inauguració d’aquesta segona marxa.

Durant el camí, que durarà 14 dies, passaran per nombrosos pobles del llevant i el migjorn de Mallorca. De Manacor a Artà, Son Servera, Porto Cristo, Poro Colom, Porto Petro, Santanyí, Sa Colònia de Sant Jordi, Campos, Llucmajor, Algaida, Sant Jordi… fins arribar a La Real el 4 d’octubre. Tothom està convidat a unir-se a la marxa i contribuir a denunciar les mentides d’aquests enemics de la  terra i la cultura que ens govenen.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.