Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses

Què has de fer si ets una docent adherida a la querella de denúncia contra Antoni Camps per injúries i calumnies?

Publicat per dia 16 desembre 2014 – 13:18Cap comentari | 286 views

Què has de fer si ets una docent adherida a la querella de denúncia contra Antoni Camps per injúries i calumnies?

Share to Google Plus

El passat mes de setembre un total de 223 professors i professores de Balears es van adherir a la denúncia inicialment presentada per 37 professors i professores de l’IES Joan Ramis i Ramis de Maó contra el diputat Antoni Camps per injúries i calumnies.

Text extret de la notícia publicada a contrainfo.cat l’octubre de 2013.

“Aquesta denúncia s’origina amb la carta publicada pel diputat A. Camps a diversos mitjans de comunicació de les Balears el dia abans de l’inici de la vaga d’educació. En aquell escrit, a més de difamar la professió docent i proferir insults i desqualificacions contra tot el col·lectiu del professorat, com sol fer habitualment als seus escrits, amenaçava amb “conèixer amb noms i llinatges” els qui participessin en la vaga, cosa que, segons nombrosos juristes, pot constituir un delicte. Amb posterioritat a la publicació d’aquella carta, el diputat del PP es reafirmà en la seva posició.”

El grup iniciador d’aquesta querella, volen reiterar l’agraïment per la implicació, i aprofiten per demanar disculpes per les molèsties que el fet de personar-se massivament als jutjats pogués ocasionar.

En aquests moments el procés es troba en la fase de diligències prèvies. És impossible preveure el ritme i els detalls del seu desenvolupament. Els jutjats faran arribar, a través de l’advocada que els representa, Cristina Gómez Estévez, de Maó, els documents relacionats amb el procés.

Ara cal disposar una forma ràpida de fer arribar qualsevol novetat als querellants, per dur a terme les gestions que els jutges requereixin, i per això s’ha obert un grup de distribució de correu electrònic, al qual s’afegiran com usuaris a tots els denunciants.

“Us agrairem que ens ajudeu a fer circular aquest missatge entre tot el col·lectiu docent, a fi que en el mínim temps possible tinguem les adreces electròniques de tots els docents adherits a la querella.”

QUÈ HAS DE FER SI ETS UN DOCENT ADHERIT A LA QUERELLA?

Simplement, envia un missatge de correu electrònic a querella.docents@gmail.com, indicant el teu nom i cognoms i l’adreça electrònica a la qual vols que se t’envii tota la informació. Deteniu-vos a enviar un correu si no sou docents adherits a la querella.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.