Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Politiqueig

Nou intent de reunir-se amb la Consellera d’Educació

Publicat per dia 17 agost 2013 – 10:03Cap comentari | 189 views
Share to Google Plus

assemblea docents conselleriaEl passat dia 1 d’agost, l’Assemblea de Docents sol·licità una reunió amb Joana Maria Camps, Consellera d’Educació a fi de negociar les reivindicacions del col·lectiu docent de cara a l’any que ve. Quinze dies després, encara no hi ha hagut resposta. Així, que davant la nul·la resposta per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats, per segona vegada, l’Assemblea de Docents ha sol·licitat la reunió al registre de la Conselleria.

L’Assemblea de Docents considera una irresponsabilitat per part de la Consellera Joana Maria Camps no atendre la sol·licitud de reunió atès que s’està posant damunt la taula la possibilitat d’una negociació per aturar la convocatòria de vaga indefinida. Davant la gravetat dels fets -fins i tot amb directors expedientats-, se sospota que la Consellera podria estar de vacances o si, simplement, el silenci ha estat una mostra més de la manca de diàleg amb els docents que ha marcat aquest curs.

Les reivindicacions que promou l’Assemblea de Docents s’han presentat varen ser consensuades a la darrera Assemblea de Docents de dia 26 de juliol a Santa Maria del Camí:

  1. Retirada del decret de TIL
  2. Retirada del projecte de decret de Convivència i la Llei de símbols.
  3. Beques de transport i menjador efectives i convocades en el temps i la forma adient. Dotació suficient i eficient perquè es pugui dur un bon pla de reutilització de llibres.
  4. Recuperació de les plantilles, del professorat d’Atenció a la Diversitat i de les ràtios anteriors a les retallades.
  5. Substitucions immediates de les baixes.
  6. Baixes 100% remunerades.
  7. Contractació dels interins durant els mesos de juliol i agost.
  8. Recuperació dels complements perduts i reconeixement de nous sexennis des de l’1 de juny de 2012 i acompliment de l’acord salarial de 2008 per l’escola concertada.
  9. Petició a la Conselleria d’Educació que insti al Govern Central a retirar la LOMCE.

La propera assemblea de docents serà el divendres 30 d’agost a les 19 hores a l’auditori de Porreres i amb posterioritat a aquesta es farà un sopar a la fresca amb un concert al Parc de n’Hereveta del mateix poble. Aquest dia es farà la primera recaptació per a la caixa de resistència per la vaga indefinida.

L’Assemblea de Docents comunica que segueix fent feina en els seus propòsits, mentre d’altra banda espera una resposta responsable per part de la Conselleria.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.