Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Bunyola, Corrupció, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori, Sóller

Multes als polítics per l’impagament de la subvenció del Túnel de Sóller

Publicat per dia 4 desembre 2012 – 15:01Cap comentari | 253 views

Multes als polítics per l’impagament de la subvenció del Túnel de Sóller

Share to Google Plus

La Plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha realitzat avui dematí una acció simbòlica que ha consistit a entregar multes als polítics responsables de l’imapagament del Túnel de Sóller.

Mallorca Lliure de Peatges multa els polítics responsables de l’impagament de la subvenció del túnel

Nombrosos membres de la plataforma Mallorca Lliure de Peatges han enviat aquest matí multes als polítics responsables de l’impagament, d’ençà del novembre del 2010, de la subvenció del Túnel de Sóller. L’acció simbòlica ha consistit en l’enviament per correu ordinari de multes per valor de 2.500.000 euros, total al qual ascendeix l’impagament actual de la subvenció, al President del Govern Balear José Ramón Bauzá, al Conseller d’Economia i Hisenda Josep Ignasi Aguiló, al Conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Territori Gabriel Company, al Director General de Transports Juan Salvador Iriarte i al Director General de Tresor i Política Financera Juan Vicente Marí.

La “sanció”, seguint el model de les enviades per la Direcció General de Trànsit als insubmisos a pagar al peatge, estableix com a fet que es notifica “No pagar la subvenció del Túnel de Sóller”, justificant-se amb l’ordre que regula la bonificació, a més d’indicar que s’ha de formalitzar el pagament “a cada un dels comptes corrents de la gent de Sóller i Fornalutx”.

A més, també s’ha enviat una sanció simbòlica al batle de Sóller Carlos Simarro, pel fet de considerar que consenteix l’incumpliment de l’Ordre que regula la subvenció.

Aquesta acció s’emmarca dintre de les actuacions prèvies a les marxes a peu cap al Túnel de Sóller que es realitzaran el proper diumenge 16 de desembre, sortint una de Can Repic, l’entrada de Sóller, a les 11h, i l’altra de la Plaça de Bunyola a les 10:30h, organitzada per l’Aviv de Bunyola.

Mallorca Lliure de Peatges

4 de desembre de 2012

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.