Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Defensa del català, Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig

L’estudiantat atura les classes per exigir una educació de qualitat i pública

Publicat per dia 5 febrer 2013 – 15:42Cap comentari | 242 views

L’estudiantat atura les classes per exigir una educació de qualitat i pública

Share to Google Plus

Avui, 5 de febrer, l’estudiantat ha fet vaga. Després de setmanes anunciant-ne la data, avui les aules s’han vist afectades per aquesta convocatòria.

La jornada de lluita pretén posar de manifest el rebuig a les diferents legislacions relacionades amb la vida escolar que han sortit a la llum en els darrers mesos: la LOMQE, la llei de símbols, la llei de convivència, el decret de tractament de llengües…

Per visibilitzar la vaga, les vaguistes s’han concentrat al migdia davant de la Conselleria d’Educació. Aquí podeu ver-ne un recull de fotografies fetes per @gklabz i un vídeo de la concentració de DragonDesigner.


Després de la concentració, les estudiants han partit en una manifestació cap a Cort i des d’allà s’han dirigit al Parlament, per acabar finalment a Delegació de Govern.

D’altra banda, seguint amb aquesta mateixa onada de protestes, les estudiants de l’IES Alcúdia han decidit que des del dia 5 fins al 8 de febrer, abans d’entrar a classe es farà una casserolada en defensa de l’educació pública.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.