Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Corrupció, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori, Sóller

La subvenció del túnel: moltes promeses i pocs resultats

Publicat per dia 15 novembre 2013 – 9:43Cap comentari | 216 views

La subvenció del túnel: moltes promeses i pocs resultats

Share to Google Plus

Davant la situació de l’impagament continuat de la subvenció del túnel de Sóller per part del Govern Balear, la Plataforma Mallorca Lliure de Peatges ens ha fet arribar el següent comunicat en el qual es denuncien les bones paraules d’Ajuntament i Govern, les quals no es tradueixen en fets.

La subvenció del túnel: moltes promeses i pocs resultats

Des de Mallorca Lliure de Peatges constatam com a una farsa les promeses entorn al pagament de la subvenció del túnel. Un any més, l’anomenada subvenció del túnel d’1.500.000 €, que és la que fa suposadament efectiva la gratuïtat del túnel per als sollerics i fornalutxencs, figurarà en els pressuposts del Govern Balear. Però, tot i això, que hauria d’ésser una bona notícia, no es reflecteix en el pagament de totes les mensualitats. A dia d’avui, a milers de ciutadans de la vall se’ls deu 29 mensualitats endarrerides, el que suposaria un deute del Govern Balear amb aquestes de prop de 3 milions d’euros. Aquesta càrrega econòmica condiciona les economies familiars, ja que per a un nombre considerable el que se’ls deu oscil·la entorn dels 6.000 euros. A tot això, els governants del Govern Balear i de l’Ajuntament repeteixen periòdicament ésser sensibles amb la problemàtica i que es retornaran els doblers a mida que es pugui. Però, més enllà de les promeses, només es van abonant unes poques mensualitats aïllades al llarg de l’any, com la corresponent a l’abril del 2011 que s’ingressà el passat 7 de novembre, i normalment coincidint amb convocatòries de protestes per la subvenció i la gratuïtat del túnel.

Davant aquesta situació, des de la plataforma exigim el pagament de totes les mensualitats endarrerides. Demanam als governants que tradueixin les fins ara buides promeses en fets.

Plataforma Mallorca Lliure de Peatges

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.