Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Publicació oberta

Els padrins i padrines protesten per la poca vergonya del president del Govern Balear

Publicat per dia 28 novembre 2013 – 16:351 Comentari | 275 views

Els padrins i padrines protesten per la poca vergonya del president del Govern Balear

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Avui hem donat forma a la protesta número 95 de Padrines i Padrins Flautes de Mallorca.

En principi si no plovia teníem previst cantar perquè ho fes. La protesta s’ha desviat tant del cant que hem aconseguit que plogués sense necessitat de fer-ho.

El lema d’avui que hem repetit fins a la sacietat ha estat el que va dir en seu parlamentària el president de les Illes Balears, que no tenia prou amb uns ingressos de 200.000 euros anuals o l’equivalent mensual de 18.000 euros o tres milions de les antigues pessetes i ho hem comparat amb el 37,5 % dels pensionistes de les Balears que guanyen menys de 600 euros i als quals se’ls recorda que estan vivint per sobre de les seves possibilitats i que per això cal eliminar-los.

Aquesta persona que renova davant tot crist els seus vots baptismals i que s’agenolla per la gràcia de déu rebent les benediccions de la santa mare església que li perdona tots els assassinats per acció (creació de lleis de sanitat per eliminar grans i no haver de pagar pensions obeint a la troika) o omissió (permetent la autoeliminació de majors que han de decidir entre medicar o menjar quan ambdues coses són necessàries per sobreviure ) és la que necessita 450 assessors perquè l’orientin com fer-ho.

Que bonic és ser catòlic per anar de putes el dissabte i a missa el diumenge per obtenir el perdó de qui no ha patit cap retallada.

Hem cridat contra la pobresa energètica que pateixen les persones grans davant l’increment brutal de la quota fixa (56% d’increment del terme de potència ) que els obliga a estar tot el dia arrebossats en una manta o al llit per fer front al fred ja que no poden pagar la factura.

Hem parlat de les 20.000 persones que no tenen targeta sanitària , dels morts per les retallades en la sanitat i que no apareixen en cap mitjà, dels suïcidis per desnonaments i acomiadaments laborals.

Després de l’hora de protesta a plaça Espanya ens hem dirigit al ple de l’ajuntament per donar suport a l’acció de Pren el Ple.

La setmana que ve serà la protesta número 96.

 

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.