Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Corrupció, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Politiqueig

Els comitès de vaga, farts de la farsa negociadora del Govern

Publicat per dia 8 octubre 2013 – 12:051 Comentari | 292 views

Els comitès de vaga, farts de la farsa negociadora del Govern

Share to Google Plus

L’Assemblea de Docents ha fet públic un comunicat en el qual explica les raons que l’han portat a deixar en suspensió les negociacions, ja que el Govern no té cap intenció de cedir en cap punt ni d’establir una negociació real:

Els comitès de vaga de l’Assemblea de Docents i dels sindicats decideixen no proseguir amb la mesa de negociació d’avui al no haver cap proposta nova per part de la Conselleria d’Educació.

De fet, el Govern ha manifestat que no veu una nova situació després de la suspensió temporal de la vaga indefinida per part dels i les docents, el que consideram una mostra de la poca voluntat negociadora per part de l’administració, la qual manté una postura completament immobilista. Avui la Conselleria no ha mogut cap dit i per la nostra part consideram que totes les passes d’aproximament que s’han donat en aquesta negociació les hem donades nosaltres.

D’altra banda, denunciam l’estratègia de dilació constant de les converses. Avui l’anècdota ha estat la manifestació per part de la comissió de la conselleria que a Formentera avui s’ha prosseguit amb la vaga quan això és totalment fals. Deuen ser així de falses totes les xifres que han donat durant les jornades de vaga?

Els comitès de vaga han demanat a la Conselleria que se’ls torni a cridar quan aquesta tengui alguna proposta que els comitès puguin valorar. S’han invertit 38 hores en les negociacions i aquestes han estat totalment improductives.

Com es va comunicar ahir diumenge, en aquest moment la nostra tasca serà organitzar la resposta a les polítiques educatives del Govern des dels centres d’ensenyament i des de la mobilització unitària amb la resta de la comunitat educativa i la resta de sectors socials que donen suport als i les docents en lluita.

Comitè de Vaga de l’Assemblea de Docents
Mallorca, 7 d’octubre de 2013

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.