Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Drets bàsics, Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Mobilitat i territori

[Crònica] Sense carril bici ens deixen en una reserva, com els indis!

Publicat per dia 3 setembre 2011 – 14:12Cap comentari | 231 views

[Crònica] Sense carril bici ens deixen en una reserva, com els indis!

Share to Google Plus

Avui dematí, unes cent cinquanta de persones, moltes d’elles engalanades amb plomes i pintades índies han envaït els carrers de Ciutat per clamar en contra de la supressió del carril bici d’Avingudes i a favor de la cultura de la bici.

Com ja s’havia anunciat, per aquesta manifestació es va proposar una línia temàtica: els indis, tot seguint el lema de l’acció: “Sense carril bici ens deixen en una reserva, com els indis!”.

Malgrat els pronòstics de pluges que assenyalaven per al dia d’avui, la pedalejada ha superat l’assistència i participació de l’última manifestació sobre rodes, el passat 20 d’agost. A més a més, ha estat una de les edicions en què s’ha comptat amb més presència de nins i nines.

El trajecte ha estat molt tranquil i diverses persones s’han anat afegint a la massa després d’iniciar la manifestació. El recorregut ha estat circular. S’ha pedalejat per sobre de l’asfalt que ara substitueix el que un dia havia estat un carril just al centre neuràlgic de qualsevol ciutat: les Avingudes. El recorregut ha passat també per Cort, on s’han dedicat unes xiulades als polítics que han robat el carril bici a la ciutadania. A continuació, s’ha pedalejat per diversos carrers de Ciutat, fins i tot, s’ha arribat a la Catedral. Després de dues hores de recorregut, les bicicletes s’han dirigit a la Plaça d’Espanya on s’ha finalitzat l’acte amb una gran xiulada final.

La pròxima edició de la Massa Crítica serà el proper 24 de setembre en motiu de la setmana de la mobilitat sostenible. Ja anirem informant.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.