Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Convocatòries, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Publicació oberta, Treball i economia

Crida a una vaga per a totes

Publicat per dia 13 novembre 2012 – 20:32Cap comentari | 183 views

Crida a una vaga per a totes

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

CRIDA A UNA VAGA PER A TOTES

Quina és la teva vaga?

Som conscients que la situació precària que patim totes s’amaga a tots els aspectes bàsics de la nostra vida: habitatge, feina, educació, sanitat. Davant d’una crisi provocada per uns protegits però que la pateixen els que la paguen, feim una crida a la rebel·lió.

Estudiants, migrants, aturats, vetlladores, metges, investigadors, artistes, jovent, mestresses de casa, subempleats, pensionistes, professors, endeutats, mares, becaris, enginyers, hipotecats, mileuristes juntes ho podem tot!

Volem allunyar-nos d’un Estat Absent, capaç de desmuntar sense titubeig un sistema de benestar social condemnat al fracàs per ésser construït sota lògiques individualistes. Volem allunyar-nos d’uns Sindicats Majoritaris que amaguen més del que donen, i comdemnen el seguidisme a un gran nombre de treballadors que volen convertir el seu desencant en digna ràbia. Volem allunyar-nos de vagues de pantomima programades per cúpules sindicals. Volem una vaga activa i per a totes, des de la crítica, la reflexió i la creativitat.

És en aquest sentit on convidam totes aquelles persones que tenguin o no vaga a visitar:

Es Punt de Trobada: Quina És la Teva Vaga?

Dimecres 14N de 10h-18h

Espai obert i públic per a les persones que volen participar de manera activa aquest dia de Vaga General on es durà la vaga a debat.

Com actuar dins un context de vaga general? Com manejar una diada de piquets? Com encarar les esquerdes que s’obrin entre treballadors que fan vaga i els que no la fan? Com participar dins una vaga convocada per motius laborals quan la precarietat es troba a la resta de les esferes de la nostra vida?

 Amb el model productiu que tenim ara, quina capacitat de canvi té una vaga? Com aprofitar una vaga abanderada per cúpules sindicals? Com incloure’ns els exclosos dins la vaga?

Com prendre partit? Què és una vaga de consum? Què es una vaga domèstica? 

*Convidam a col·lectius a deixar informació a aquest punt sobre els seus projectes socials com alternativa a aquest procés de precarització de les nostres vides. També convidem a famílies, joves, i a qualsevol individualitat curiosa a vindre al nostre espai amb material necessari per fer pancartes per a la Manifestació 14N de la Comissió Pro Vaga Anticapitalista que sortirà a les 18 hores des de la plaça de la Porta Pintada.

Som on la política no arriba, som a cada carrer, a cada plaça, a cada centre de treball, a cada centre d’estudis, a cada universitat, a cada casa desnonada, a cada centre social de la teva barriada, a cada club d’esplai, a cada mirada indignada, per que juntes ho podem tot!

LES PRECÀRIES ES REBEL·LEN!

VAGA DE CONSUM!

VAGA DOMÈSTICA!

TOTHOM FENT PIQUETS!

TOTHOM A LA VAGA!

 

14-N | VAGA GENERAL, Ciutat. Punt de Trobada: Quina És la Teva Vaga.

C/ Olmos amb Passadís Particular Antoni Torrandell

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.