Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Art i cultura, Drets bàsics, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat

[Comunicat urgent] Nou atac al feminisme mallorquí, aquest cop com a censura artística

Publicat per dia 13 març 2014 – 15:50Cap comentari | 226 views

[Comunicat urgent] Nou atac al feminisme mallorquí, aquest cop com a censura artística

Share to Google Plus

Virulències. Exposició contra les violències de i del gènere avui havia de ser inaugurada. Després de constants atacs, la inauguració ha estat cancel·lada per pressions del Govern. Les companyes no han minvat la seva força, sinó més ben al contrari: han aixecat al cap i han denunciat que no romandran passives davant de tanta violència institucional. Vos adjuntam aquí el seu comunicat i, de la mateixa manera, vos convidam a assistir i a donar suport a la roda de premsa que es durà a terme avui a les 19:00h. a les portes de Sa Nostra

Bon dia a tots i totes, us hem de comunicar que ahir, el Consell de Mallorca ens va anunciar que la inauguració quedava suspesa sense aportar cap tipus d’explicació malgrat que nosaltres els hi vam demanar reiteradament. Avui, des del Consell de Mallorca s’ha enviat un mail massiu dient que la inauguració quedava suspesa per raons alienes a la seva voluntat, causant entre nosaltres una indignació màxima perquè la decisió es va prendre de forma unilateral per part del Consell de Mallorca, desprestigiant el treball de tot l’equip que ha treballat de forma altruista, i sense donar-nos oportunitat de cercar una alternativa.

El que s’ha suspès és la inauguració oficial, però l’exposició estarà oberta a partir d’avui, pel que demanam, avui més que mai, assistència massiva. HEM CONVOCAT A LES 19.00H UNA RODA DE PREMSA A LES PORTES DE SA NOSTRA, per llegir un comunicat que hem redactat explicant la nostra postura.

Per favor, feis difusió; necessitam que totes les persones que tenien previst venir ho facin i així DONAR VISIBILITAT A UNA EXPOSICIÓ QUE S’HA INTENTAT SILENCIAR.

Us esperam a les 19.00h

Sara i Aina, les comissàries de l’exposició censurada

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.