Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

[Comunicat] El Banc Obrer Solidari d’Aliments s’exten a Mallorca

Publicat per dia 22 desembre 2016 – 16:26Cap comentari | 278 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Tenim el plaer d’anunciar-vos l’extensió del Banc Obrer Solidari d’Aliments a Mallorca, on fins ara havia tingut presencia a Madrid, Jaén, Granada, Bilbao, Orereta, València, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

El Banc Obrer Solidari d’Aliments és una iniciativa popular i social que pretén recolzar a les famílies obreres en la seva situació cada vegada més precària. Això es deu a l’evolució del propi sistema capitalista, cada vegada més putrefacte, que condueix a la misèria de la majoria de la població. Mentre uns pocs s’enriqueixen, per a nosaltres és més freqüent veure a persones buscant menjar en les escombraries o nens que passen massa hores sense menjar, posant així en perill el seu desenvolupament.

Davant aquesta evidència, que atropella als treballadors i les seves famílies, aquest sistema injust i cruel no solament tanca els ulls sinó que fa tot el possible per perpetuar aquesta desigualtat. El Banc Obrer Solidari d’Aliments practica la solidaritat amb tots aquells treballadors que es veuen empesos a la misèria. No tanquem la porta a fusionar-nos amb altres iniciatives socials a nivell regional en un futur doncs existeixen molts més atacs contra la classe obrera: els desnonaments, la privatització de la sanitat i l’educació, el racisme, els rescats als bancs amb diners de tots nosaltres…

Creiem que la solidaritat és l’eina més forta de la qual disposem els treballadors, sense importar el nostre sexe, nacionalitat, orientació sexual… Aquesta ha de practicar-se entre afectats per les mateixes agressions, de forma horitzontal, al contrari que la caritat. Qualsevol persona, col·lectiu o associació que estigui interessat a col·laborar amb nosaltres disposa del nostre contacte.

És deure de tots els treballadors recolzar-nos i resistir espatlla amb espatlla aquesta dura situació.

15170981_1825761567667830_5345119959462320540_n

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.