Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Marratxí, Treball i economia

Banesto envia una empresa de neteja a buidar la casa d’una afectada que s’havia acollit a la moratòria de dos anys

Publicat per dia 11 desembre 2012 – 16:03Cap comentari | 287 views

Banesto envia una empresa de neteja a buidar la casa d’una afectada que s’havia acollit a la moratòria de dos anys

Share to Google Plus

La Plataforma d’Afectades per les Hipoteques de Mallorca (PAH Mallorca) ha informat que Banesto ha enviat a una empresa de neteja al domicili a Marratxí d’una dona amb problemes per pagar la seva hipoteca per a que li buidés la casa. Les treballadores de dita empresa ha entrat sense permís -a través de la reixa del jardí- a la casa de l’afectada que ni ha estat desnonada ni tan sols ha rebut cap ordre de llançament. Finalment, emperò, l’empresa no ha dut a terme les seves intencions.

Encara més, aquesta dona s’havia acollit a la moratòria de dos anys de certs desnonaments aprovada pel govern espanyol, que la PAH Mallorca va titllar de insuficient poc després de conèixer-se. S’aturava d’aquesta forma la subhasta del seu habitatge, prevista pel 28 de novembre. Podeu conèixer el seu cas en el vídeo següent:

A continuació teniu el comunicat que ha fet públic la PAH Mallorca.

Los bancos engañan, estafan y además roban a domicilio

Esta mañana una empresa de limpieza contratada por Banesto ha forzado la entrada del jardín de una persona afectada con la intención de proceder a vaciar la casa, sin que exista orden de lanzamiento contra esta persona para el día de hoy.

Esta mañana Lola, una persona afectada por una hipoteca de Banesto, llega a su casa y se encuentra la verja del jardín y una empresa de limpieza contratada por Banesto para vaciar su casa. El hecho es que no se ha recibido orden de lanzamiento, ni se ha producido el desahucio. Además esta persona se ha acogido a la moratoria de los dos años para permanecer en su domicilio.

Lola ya ha ido a la policía a interponer la correspondiente denuncia y el abogado de la Plataforma ha ido al juzgado ha realizar las gestiones oportunas.

Estamos a la espera de recibir más información por parte de la persona afectada y del abogado para tener más detalles de este nuevo acoso por parte de una entidad financiera.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.