Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, Estat espanyol i el Món, Politiqueig

Aturem el genocidi a Gaza. Solidaritat amb Palestina. Boicot i sancions a Israel

Publicat per dia 18 juliol 2014 – 16:44Cap comentari | 217 views

Aturem el genocidi a Gaza. Solidaritat amb Palestina. Boicot i sancions a Israel

Share to Google Plus

Tornem al carrer com ja hem fet en moltes ocasions per denunciar l’ocupació, la massacre i el genocidi d’Israel contra la població civil palestina. I ho tornarem a fer quants cops faci falta.

La nostra solidaritat no té fronteres com tampoc ho té el silenci còmplice dels nostres governs amb l’apartheid israelià, les seves ambaixades i consolats, les seves institucions, empreses i universitats; els seus mitjans de comunicació i difusió, les seves forces armades, els seus cantants i artistes que intenten legitimar i normalitzar una situació anormal, és a dir: un sistema de discriminació racista d’apartheid. Aquesta nova ofensiva sobre Gaza arriba després de 66 anys d’ocupació il·legal amb més de 200 persones assassinades, més de 1500 ferides i més 1700 de cases destruïdes. Les forces israelianes avui ens tornen a recordar a l’”Operació Plom Fos” del 2009 i l’“Operació Pilar de Defensa” del 2012: avions de guerra israelians bombardegen cases matant a famílies senceres, periodistes i persones que exerceixen el seu dret legítim a la resistència. Els palestins que han mort no només són xifres, són persones i noms que mai ocuparan un titular ni cap altra notícia: Ismail Abu Jami de 19 anys fou tirotejat mentre anava amb motocicleta; Muhamad Arif, de 13 anys, morí juntament amb la seva família per una bomba israeliana; Naife Farajalá, de 80 anys, no va poder escapar a temps i una bomba acabà amb la seva vida; Ahmad Nael Mehdi, de 16 anys, morí per les ferides d’un bombardeig; Mohamad Abu Jadir de 16 anys fou cremat viu per colons israelians; Siraj Al Abdel, de 8 anys, morí per l’impacte de metralla. I la llista encara continua. En nom de totes les víctimes us demanam un minut de silenci.
Ara sabem que els membres del Parlament israelià demanen el genocidi de tots els palestins, que les multituds a Israel demanen la mort als àrabs i que alguns inclús aplaudeixen com si es tractés d’un macabre espectacle cada bombardeig sobre Gaza.

Palestina no te aviació ni té exèrcit. Això no és una guerra, és un genocidi que s’ha d’acabar ja!

L’escalada de bombardejos de nit i els talls en l’electricitat terroritzen als nins i limiten la capacitat de les persones a desplaçar-se i prestar assistència a les víctimes.  L’abandonament de la comunitat internacional de les seves obligacions legals de protegir la població civil els fa còmplices de la massacre. Fa ja 10 anys, el Tribunal Internacional de Justícia va declarar el Mur de Cisjordània com il·legal i demanà a la comunitat internacional que actués per destruir-lo. 700 kilòmetres de vergonya divideixen a famílies senceres i impedeixen la mobilitat dels palestins. 10 anys d’impunitat que augmenten la capacitat d’Israel en la comissió d’infraccions greus del dret internacional, que animen a les forces israelianes a cometre més crims contra la població civil palestina.

Denunciam la hipòcrita estratègia d’Israel de presentar-se com a l’única democràcia a Orient Mitjà, farsa multiplicada pels mitjans sionistes. Israel no es cap democràcia, és un estat terrorista que aplica els assassinats selectius i les
“detencions administratives” o el que és el mateix, el terrorisme d’estat en forma de segrest, per temps il·limitat, sense cap causa ni garantia judicial. Aquesta és la ”democràcia” d’un estat artificial fundat en territori espoliat i baix la cobertura ideològica del sionisme.

Avui demanam:
1. Que tots els governs actuïn d’immediat i amb eficàcia en la protecció de la població civil palestina en front a l’agressió israeliana.

2. Que es pugui dur a la justícia als responsables d’aquesta massacre.

3. Que el president Mahmoud Abbas ratifiqui l’Estat de Roma per posar fi a la impunitat d’Israel en el món.

4. Que es suspenguin els acords entre la Unió Europea i Israel i tots els acords que les institucions públiques tinguin amb Israel.

5. Que es rompin les relacions militars i del comerç d’armes.

6. Que el govern espanyol adopti mesures d’embargament i sancions contra Israel. Que cridi a consultes al seu ambaixador i condemni els actes com crims de guerra.

7. Que el govern balear rompi totes les relacions amb Israel en resposta a la crida d’auxili del poble palestí. Que s’eviti la normalització i s’adopti el boicot institucional.

8. Que l’Ajuntament de Palma rompi tots els convenis amb empreses o institucions israelianes. També demanam als partits polítics i sindicats que es posicionin.

9. Que l’Ajuntament de Palma declari a l’ambaixador israelià persona non grata.

10. Que el poble de Mallorca s’impliqui activament en la campanya BDS.

Un cop més hem de donar als palestins la solidaritat que els nostres governs els hi neguen. Un cop més hem de dirigir-nos a la població civil mallorquina per què aixequi la seva veu i digui prou!

És la població civil palestina la que ens diu el que podem fer per ells, l’eina que ens han donat és la del boicot a Israel, des de cada casa, ordenador, empresa, ajuntament, etc. Amb el boicot, a l’igual que va ocórrer a Sud-àfrica, podem ajudar als palestins que es digui prou a Israel i que se l’expulsi de cada àmbit cultural, comercial, acadèmic, esportiu, etc. És dir NO a la normalització d’un estat d’apartheid que planteja cada atac com part d’un projecte sionista d’expansió i colonització.

Aturem el genocidi!
Boicot a Israel!
Visca Palestina Lliure!

A continuació podeu trobar una galeria d’imatges:

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.