Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses

300 docents es reuneixen per traçar les següents passes per a la vaga indefinida

Publicat per dia 24 setembre 2013 – 9:50Cap comentari | 225 views

300 docents es reuneixen per traçar les següents passes per a la vaga indefinida

Share to Google Plus

Us transmetem el comunicat de la Assemblea de Docents, en relació amb l’assemblea de ahir dilluns 23 de setembre:

A les 18 hores ha començat l’Assemblea de Docents d’avui amb una assistència d’unes 300 persones. A la reunió s’ha informat sobre el seguiment de la vaga durant tota la setmana passada i durant el dia d’avui dilluns. Es mantenen les xifres de seguiment molt altes pel que fa a Eivissa i Formentera, mentre que per a Mallorca les xifres han baixat dins del que consideràvem previsible després d’una  setmana de vaga, tot i seguir mantenint gairebé la totalitat dels centres paralitzats. Quant a Menorca sí que hi ha hagut una baixada molt per sota de l’esperat.

Els sindicats han informat sobre la convocatòria de la Mesa Sectorial d’Educació per al proper dimecres. Des de l’Assemblea s’ha volgut deixar ben clar que en cap moment hem estat cridats a negociar, el govern no ens escolta, i havent-hi una vaga convocada, la Conselleria s’hauria de seure amb els comitès de vaga convocants, i no programar una reunió sectorial que no té cap capacitat legal per obrir diàleg ni negociació respecte a la vaga.

S’ha dedicat una bona part de l’assemblea d’avui a coordinar l’estratègia de seguiment de la vaga, per tal de garantir el manteniment de l’aturada en els centres el temps que faci falta. S’han rebut amb agraïment totes les iniciatives que s’estan duent a terme des de les amipes en el sentit de donar suport a la vaga, i especialment la iniciativa de buidar les escoles. Tot i que no és una iniciativa de l’Assemblea, intentarem donar-li ressò per visualitzar la unitat de tota la comunitat educativa. Pel que fa a la caixa de resistència, s’ha presentat un protocol d’utilització de la caixa que ha estat debatut i al qual s’han fet aportacions. Des de l’Assemblea s’ha estimat que ja que tampoc no era un tema urgent, es posposaria la seva aprovació per a l’assemblea que se celebri el proper divendres, i d’aquesta manera la caixa es començaria a utilitzar a partir de la tercera setmana de vaga.

Mallorca, 23 de setembre de 2013
Comitè de Vaga de l’Assemblea de Docents

 

 

 

 

 Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.