Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Corrupció, Difusió i pensament crític, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Video

[Vídeo] No al tancament. Totes som l’hospital

Publicat per dia 25 maig 2012 – 9:492 Comentaris | 382 views

[Vídeo] No al tancament. Totes som l’hospital

Share to Google Plus

Actors i actrius de les Illes Balears és mobilitzen contra el tancament dels Hospitals Joan March i General.

2 Comentaris »

 • interes general escrigué:

   

  Nos coartan la concentración autorizada por el cierre de los Hospitals Joan March i General

   

  Avui estic més indignada que mai. Com cada divendres hem sortit a les 9 del matí a concentrar-nos a sa porta de s’Hospital Psiquiàtric contra el tancament dels hospitals Joan March i General… Com cada divendres hem creuat el carrer de Jesús, per el pas de vianants, per fer-nos visibles… Pero aquest aquest divendres, dos furgons de la policia espanyola i un cotxe de la policia local, ens han amenaçat amb denunciar-nos si seguiem creuant es carrer i aturant el tràfic… Els seus motius: “una concentració és estàtica”, no podem tallar el trànsit ni moure’ns de lloc… Per sort una companyoa tenia a mà la sol·licitud a la delegació de govern de les accions a realitzar, en concret, deia: “aquestes concentracions es realitzaran en els diferents centres tant en zones de vianants, a més està decia: “estas concentraciones se realizarán en los distintos centros tanto en zona peatonal, además esta prevista que se realice por vias de circulación rodada de vehículos, por lo que se solicita la limitación de la circulación durante la misma”…més clar aigua.
  La setmana anterior, a la mateixa concentració va acudir un cotxe de la policia local i dos agents es van encarregar de regular el trànsit mentre creuavem. Les retencions foren mínimes i no van causar cap problema a les ciutadanes.

  Encara més… l’agent de policia ens treu en cara la okupació de la Conselleria d’Educació deixant clar el motiu del canvi d’ordres…
  Ahir, sense anar més lluny, el delegat del govern, José María Rodríguez, va llançar aquest avís: “La tolerancia se esta agotando, podemos ser más contundentes”; també deia “no hay crispación social en la calle. Lo que pasa es que algunos tienen interés en trasladar su enfado con el mundo a través de manifestaciones que otros convocan, pero empezamos a tenerlos identificados. Son antisistema infiltrados que hasta compran lenguas de cerdo para tirarlas.  la violencia es responsabilidad de quien la practica. el otro no tiene la culpa. Y no diremos aquí si se les ha provocado o no”.
  No hi ha crispació social al carrer, diu… en quin país viu aquest senyor? quina vergonya de polítics. Ja estic farta de que es criminalitzi una protesta justa i necessària. Amb la salut i l’educació no es juga.
  Sr. Rodriguez el malestar amb el món ja està generalitzat; els antisitema són tants i augmenten de manera tan vertiginosa que se’ls farà impossible la seva identificació; i que la violència s’ha provocat i es segueix provocant dia a dia i des dels més alts àmbits polítics, jo no tenc ni el menor dubte al respecte.

   

 • francisca Balaguer escrigué:

  Mentre no canviin el Xip estam perduts. Son obedients als qui els paguen i manen. No tenen conciència del que passam la gent “normal”.Ells duen els seus fills a bon colegis y van a hospitals de paga. No ens queda mes que ens deixin indignar tranquilament sense policies com si fossim lladres, quan els lladre son ells.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.