Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Mitjans alternatius, Publicació oberta

Tot a punt per a la IV Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

Publicat per dia 9 octubre 2016 – 20:132 Comentaris | 1.979 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Amb el programa tancat i 22 distribuïdores confirmades entre locals i visitants, la IV Fira del Llibre Anarquista de Mallorca arranca aquest dijous 13 a les 17:30 a L’Ateneu Lo Tort de Manacor, i divendres 14 a les 17:30 al parc de Ses Veles de Palma, on continuarà durant tot el cap de setmana.

Aquesta trobada autoorganitzada i autofinançada es va consolidant a Mallorca, i un any més proposem 4 dies de presentacions de llibres, publicacions i xerrades per tal d’aprofundir en les idees i la cultura llibertària, un seguit de debats i tallers on desenvolupar el pensament col·lectiu, i un espai per les arts escèniques refractàries. Enguany tractarem temàtiques que van des dels feminismes als moments d’insurgència revolucionaria, fins a la crítica antiespecista i anticarcerària al tancament i la privació de llibertat, passant per la problemàtica de les agressions de gènere, o la gestió comuna del patiment psíquic, entre d’altres.

nomesprograma

Programa complet de la Fira, tant a Manacor com a Ciutat. Clicau a la imatge per poder llegir-ho.

Així mateix hem volgut augmentar la presencia local a la fira, incloent enguany una activitat de presentació de diverses publicacions locals recents, una taula rodona entre espais autogestionats de Mallorca o les diverses activitats sobre gentrificació i turitització de les ciutats, on tractarem el cas específic de Palma. Les preguntes i explicació de la dinámica de debat per grups de dissabte 15 d’octubre a les 18:30 sobre gentrificació i turisme a Ciutat la pots trobar següint aquest enllaç.

A més a més, també com altres anys, hem volgut mantenir la radical independència de la Fira respecte d’interessos monetaris o polítics aliens, i practiquem l’autofinanciació mitjançant tot un seguit de fórmules que inclouen els diversos sopadors i menjadors que hem organitzat prèviament, així com les bosses, camisetes i davantals que hem serigrafiat nosaltres mateixes*.

materialfira

Material per autogestió de la Fira. Tot el material és de cotó i ecològic i de comerç just excepte els davantals que, malauradament, no hem pogut trobar d’aquestes característiques.

Tot el material per ajudar a finançar sa Fira ho pots trobar a la paradeta de material que muntarem durant sa Fira, o prèviament a L’Ateneu Lo Tort de Manacor, a la llibreria transitant de Palma, a la llibreria-perruqueria Los Oficios Terrestres de Palma, o a L’Ateneu Llibertari Estel Negre/CNT a Palma. A més, durant la Fira oferirem menjar vegà i beure a preus populars, i organitzarem la Rifa d’una panera amb varietat de regals.

Finalment cal mencionar que durant els dies la fira comptarem amb un espai per infants. Aquest és un espai reservat per a infants i accessible en tot moment. L’assemblea posa a disposició materials i propostes de les que podeu fer-ne ús en aquest espai. Des de l’assemblea de la fira considerem que la cura i acompanyament de les nines i els nins ha de venir per part d’adultes referents, és per això que a l’espai s’accedeix amb adultes que poden donar-los l’atenció necessària. Tanmateix, hi ha persones de l’assemblea a les que podeu demanar allò que considereu.

Per a més informació: https://firallibreanarquistamallorca.noblogs.org/

Video IV Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

2 Comentaris »

  • The magnificence of these blogging engines and CMS platforms is the lack of limitations and ease of manipulation that enables builders to put into action abundant material and ‘skin’ the internet site in such a way that with quite tiny effort one particular would in no way recognize what it is generating the site tick all without having limiting subject material and effectiveness.

  • Mikko from Finland, July 15, 2012 at 9:25 PM The right hotel for us to spend our 25 year wedding anniversary! A real paradise with beautiful view over , excellent cosy suites for demanding customers. The best breakfast my wife and I have ever enjoyed anywhere in the world (and I travel a lot in business using best international hotels)!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.