Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Intern, Mitjans alternatius, Participa-hi

Serem com una companya que t’envia un missatge, estrenam canal de Telegram

Publicat per dia 10 febrer 2017 – 12:551 Comentari | 628 views

Serem com una companya que t’envia un missatge, estrenam canal de Telegram

Share to Google Plus

Des de contrainfo.cat estrenam una nova eina, a partir d’ara tenim el nostre propi canal de telegram.

En aquest oceà immens d’informació via xarxes socials, o més bé sobreinformació, veim com alguns dels temes que tractam dia a dia queden sovint eclipsats per altres publicacions, des de vídeos de receptes, coses extraordinàries, moixets o ‘memes’.

Fa temps que cercam formules per consolidar el nostre projecte comunicatiu dins aquest context de saturació de continguts. Volem ser el teu mitjà d’informació de referència, un gran megàfon dels moviments socials, un lloc on trobar l’altre punt de vista, l’opinió dels que no son mai escoltats enfront les versions oficials. Però també volem ser propers, volem que contrainfo el faseu vosaltres. Per tot aquest motiu arribam fins al teu mòbil d’una manera més directa i propera, com una companya més que t’envia un missatge.

Prometem no ser pesades, només volem avisar-vos i mantenir-vos informades. Serem una companya que t’envia un missatge interessant, no pas un bavós.

Com ho farem?

Hem estat unes setmanes amb un canal exclusivament per als integrants del projecte, per d’aquesta manera fer una presa de contacte amb l’eina, veure les seves possibilitats i, també, veure les seves debilitats. Una vegada feta la experimentació creim que hem trobat com pot ser útil.

Cada dilluns, enviarem l’agenda setmanal amb totes les convocatòries que ens fasseu arribar, per això, intentau enviar-les en temps! El diumenge abans de la setmana que teniu programat l’esdeveniment serà el dia límit per aparèixer a l’agenda del telegram, en cas de no arribar sortirà durant la setmana a la nostra plana web i xarxes socials, com sempre.

A part de l’agenda, farem arribar els articles més interessants que anem publicant, una cosa important que tendrem en compte és que únicament farem que us arribi una notificació en cas de que us enviem varis articles seguit, d’aquesta manera no us atabalarem.

Però el que hem trobat més interessant d’aquesta eina és la seva immediatesa, que ens servirà per a futures urgències, com puguin ser alertes antifeixistes, desallotjaments, etc. En definitiva, podrem avisar-te tot d’una que sapiguem les coses, i d’aquesta manera poder actuar amb conseqüència posteriorment.

El feim públic avui, per d’aquesta manera, durant el cap de setmana, aconseguir els màxims seguidors i seguidores possibles. A partir de dilluns començarem a enviar articles, a no ser que els cap de setmana es produeixi quelcom necessari a comunicar.

Pots unir-te al canal de Telegram de contrainfo.cat aquí, i no oblidis compartir-lo amb les teves amistats.

Ens ajudes a seguir?

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.