Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Art i cultura, Ciutat, Defensa del català, Difusió i pensament crític, Mobilitat i territori, Treball i economia

Participa a la TUP Palma

Publicat per dia 25 març 2015 – 11:46Cap comentari | 279 views
Share to Google Plus

unnamed

Benvolgudes i benvolguts,

Som un grup de persones de Palma, i que estam orgulloses de ser-ho. Volem la nostra ciutat. I la volem perquè ens pertany: som nosaltres que la coneixem, la caminam, la construïm i ara, a més a més, la transformarem!

El com fer-ho ja és més complex, però tenim la clau màgica de com començar: ha de ser entre tots i totes! Per això organitzarem la I Trobada d’Unitat Popular de Palma, perquè és un espai idoni per trobar-nos totes les que volem capgirar Ciutat.

Per això, feim una crida a tota la gent que té aquesta voluntat de transformació per a assistir a les dues sessions d’aquesta primera trobada: la de 28 de març i la de l’11 d’abril. A la primera, ho debatrem tot! Parlarem sobre el model de ciutat, sobre la seva gent, la cultura i l’economia. Amb l’ajuda d’especialistes de cada àmbit, analitzarem quina ciutat tenim ara i quina és la que necessitam pel demà. Una vegada debatut, durant la segona jornada, caldrà que ens posem les piles i facem realitat el que ja necessitam. Tot seguit teniu el programa més detallat:

28 de març – HO DEBATEM TOT

Ens reunirem a Can Alcover a les 10h per iniciar una jornada completa de debats i propostes sobre quin model de Palma volem. Per tal de posar damunt la taula el màxim d’eixos i temàtiques s’ha dividit la jornada en 4 grans debats. Se’n faran 2 simultanis durant el matí, i en haver dinat es realitzaran els dos següents:

MATÍ

· La cultura: art urbà, expressions al carrer, cultura popular, llengua, etc.
· L’economia: cooperativisme, el petit comerç, autogestió, industria autòctona, etc.

HORABAIXA

· La gent: el jovent, la gent major, els col·lectius minoritzats, igualtat i autonomia, etc.
· La ciutat: municipalisme, mobilitat, espais autogestionats, serveis públics i universals, medi ambient i territori, gentrificació, etc.

11 d’abril – HO CAPGIRAM TOT

El segon dissabte ens reunirem a les 17h al mateix lloc per iniciar una assemblea oberta a tothom per plantejar-nos quin projecte tiram endavant de cara al futur més immediat. En aquesta assemblea es duran recollides les propostes de la jornada anterior i es debatran les distintes propostes que hi pugui haver.

Vés a http://trobadaup.cat/formulari/inscripcions-1 per inscriure’t i trobar més informació. També pots mantenir-te al corrent de les darreres notícies sobre la TUP Palma a la nostra pàgina de Facebook https://www.facebook.com/trobadapalma.

El missatge és clar: Vine i participa, capgirem Palma!

11025261_435647829945077_2581131944835249203_o

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.