Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Manacor, Okupació i espais alliberats, Publicació oberta

Nou curs a l’Ateneu Lo Tort, nova campanya de sòcies

Publicat per dia 4 octubre 2016 – 10:25Cap comentari | 274 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Ja fa algunes setmanes que s’ha iniciat el curs escolar les persones més joves estan immerses en classes i les docents en la seva tasca d’ensenyar. Fora de l’ensenyament també comença el curs, moltes treballadores ja fa setmanes que han acabat les vacances i tornen a ser als seus llocs de feina. Moltes d’altres no han tengut vacances, sinó el punt àlgid la temporalitat laboral, totes aquelles persones que treballen pel turisme, que devora sense pietat el nostre territori, que envaeix els nostres pobles i explota a les treballadores, cal recordar sempre que sense límit no hi ha futur.

cartell1L’Ateneu també comença un nou curs, el projecte que va començar el març continua ben viu a Manacor. Amb l’empenta necessària per ser la llavor d’on creixi un nou poble, amb les apostes clares, esdevenir un espai de llibertat, llibertat d’idees, llibertat de cossos, una llibertat que vol transformar Manacor.

Però, recordant un vell lema ecologista que deia “Les arrels no neixen del ciment”, hem de dir, que els projectes no perviuen si ningú els sosté. Per això, necessitam la teva ajuda, fes-te sòcia de l’Ateneu i permet així que es desenvolupi tot el potencial transformador de l’Ateneu Lo Tort.

#NouCursAteneu (podeu fer difusió a les xarxes usant aquest hashtag).

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.