Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses

Ja podeu descarregar l’Anuari 2013 en PDF!

Publicat per dia 19 novembre 2014 – 11:24Cap comentari | 334 views

Ja podeu descarregar l’Anuari 2013 en PDF!

Share to Google Plus

Després d’haver-ho presentat a diverses localitats de l’illa durant la primera meitat de 2014 i amb una mica de retràs, fem públic l’Anuari 2013 perquè estigui a l’abast de tothom. Per qui no el conegui, l’Anuari fa balanç de les lluites que s’han donat durant l’any 2013 a la nostra illa. La publicació sols ha estat possible gràcies a una quarantena d’activistes que amb el seu testimoni, feina i esforç han contribuït a crear un document molt valuós a l’hora d’analitzar l’escenari dels moviments socials a la nostra illa que, a més, desmenteix la típica idea que a Mallorca ningú no es mou. És una publicació que ja portem tres anys elaborant i que podeu descarregar lliurement: Anuari 2011, Anuari 2012 i Anuari 2013.

L’Anuari 2013 és una revista de 84 pàgines en el qual es pot trobar un resum de les principals notícies de l’any que han aparegut al web, un balanç general de les lluites socials, un seguiment dels casos repressius que es donaren al 2012 (afegint-ne els nous de 2013), un especial sobre la Vaga Indefinida que protagonitzaren les docents a les acaballes de 2013 i diferents articles que analitzen de ben aprop els diferents àmbits i temes més crítics de les lluites populars mallorquines.

Descarrega’t aquí l’Anuari 2013

Finalment, des de contrainfo.cat anunciem que enguany tornam a repetir: ja està en marxa l’Anuari 2014! Esperem poder presentar-lo durant el primer trimestre de l’any vinent.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.