Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Mitjans alternatius, Video

Exitosa rebuda de l’Anuari 2012, que recull el balanç d’una quarantena d’activistes

Publicat per dia 28 febrer 2013 – 16:031 Comentari | 348 views

Exitosa rebuda de l’Anuari 2012, que recull el balanç d’una quarantena d’activistes

Share to Google Plus

Ahir, 27 de febrer, es va presentar públicament l’Anuari 2012 dels moviments socials de Mallorca en un concorregut acte al Casal de Barri Joan Alcover.

Dues membres del col·lectiu s’encarregaren de dinamitzar la presentació de la publicació i també del projecte. En primer lloc, s’explicaren els objectius i les línies de feina de Contrainfo.cat, així com també les principals eines de participació de què disposa el mitjà (publicació oberta d’articles, de convocatòries, l’agenda, etc.). Després es desvetllà, a la fi, la portada de l’edició d’enguany de l’Anuari, que recull una de les imatges del 2012: la de la repressió contra les lluites populars.

Fotos: @ramonvillalonga, @elindignado, @MallorKaER i @contrainfocat

De fet, bona part d’aquest Anuari es destina a recopilar tots els casos repressius de l’any i els plasma en un mapa, el “Mapa de la Repressió 2012″, en les pàgines centrals del llibre. Però més enllà d’això, l’Anuari recull totes les altres notícies que han marcat l’actualitat dels moviments socials de Mallorca. Una quarantena d’activistes han col·laborat en aquesta edició, que repassa temes tan diversos com la coordinació anticapitalista, la defensa de la llengua i el territori, les lluites pel dret a l’habitatge, l’okupació, les protestes contra les retallades, el feminisme i l’antipatriarcat, etc. En definitiva, una gran foto panoràmica de l’activisme de casa nostra.

En acabar la presentació, es posaren a l’abast de tothom els exemplars de l’Anuari i es va poder gaudir d’una picada vegana.

Durant les pròximes setmanes es realitzaran més presentacions en diferents indrets de Ciutat i de Mallorca, i també es podrà adquirir l’Anuari en diferents locals i establiments que anirem anunciant des de la nostra pàgina web. A més, podeu reservar el vostre exemplar a través d’aquest formulari:

Si teniu qualque dubte o qüestió en referència a l’Anuari, podeu escriure’ns a anuari@contrainfo.cat.

1 Comentari »

  • Josep Bonnín escrigué:

    En principi dir-vos que no vaig poder venir, ja que havia d’assistir a una xerrada sobre Cultura Popular i Cultura Tradicional que donava en Felip Munar.
    Celebro que hagi estat un èxit la presentació i esper que també es faci a Sóller.
    Salut

    Josep Bonnín

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.