Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític

[Enquesta] Votar o no votar?

Publicat per dia 14 novembre 2011 – 9:417 Comentaris | 583 views

[Enquesta] Votar o no votar?

Share to Google Plus

Proposam una enquesta i un fil de debat sobre les diferents opcions de cara a les eleccions:

En aquestes eleccions, què penses que és millor?

Veure'n els resultats

Loading ... Loading ...

7 Comentaris »

 • Joan de s'aigo escrigué:

  Encara que, hipotèticament, sortís escollit un diputat d’un partit anticapitalista, què podria fer a Madrid? Sí, intervencions molt divertides i engrescadores fotent canya. Però a nivell de canvis concrets? Crec que val més la pena concentrar esforços en fer un col·lectiu que faci coses interessants i concretes que no pas desgastar-se ficant-se al joc de la política estatal on tanmateix no hi tenim res a fotre

 • Jaume escrigué:

  Crec que si ningú ens representa cal votar nul ja que l’abstenció activa quedarà diluïda dins l’abstenció passiva i no serveix per res, només perquè ens fiquin a tots dins el sac del passotisme.
  A més no anar-hi o votar en blanc afavoreix al PPSOE, i si de veres ningú ens representa no tenim perquè, amb la nostra opció, beneficar a uns o altres.
  Per tant el meu vot serà per Revolta Global-EA de Mallorca, com a mostra de solidaritat per haver estat víctimes de la darrera acció antidemocràtica de l’Estat espanyol i també per haver fet, al Principat i a altres indrets de l’Estat, una gran campanya de desobediència assenyalant sense embuts als grans culpables de la crisi i de les retallades.

  Al meu bloc ho vaig explicar ahir més extensament: http://fabricadexifons.wordpress.com/2011/11/14/ja-se-que-votar-el-20n/

 • Javier escrigué:

  Hola, referente a la afirmación de un tiempo pasado, que a todo el mundo lo meten en el saco del pasotismo que comenta Jaume, decir solo que l@s pasotas son l@s que van a votar cada cuatro años a cualquiera de las muchas ofertas que hay en este sistema antidemocrático, y que con ello solo se consigue estar sometid@s a es@s sinvergüenzas que salen votad@s, que a su vez lo están al capital.

  Que no, que no, que no nos representan……..

  Salud, Autogestión y Horizontalidad.

  • Jaume escrigué:

   Precisament perquè ningú em representa no vull beneficiar a ningú, votar en blanc o l’abstenció beneficia als partits majoritaris (PPSOE, CiU, etc.).

   Jo faré un vot nul, vot protesta, per demostrar que ningú em representa i per no beneficiar a ningú i a l’hora no legitimar aquest sistema antidemocràtic.

   Tot i així entenc i respect l’abstenció activa, és més, l’opció política a la que som més afí s’ha decantat per aquesta opció.

   Salut i revolta!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.