Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Documents, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

Disponibles els materials generats per la Coordinadora Llibertària de Mallorca

Publicat per dia 7 gener 2017 – 23:52Cap comentari | 326 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

En els seus 5 anys d’existència la Coordinadora Llibertària de Mallorca (CLM) ha anat generant un bon fons documental de cartells, textos, articles, publicacions, octavetes, àudios, etc.

Per a fer un poc més col·lectiu aquest quint aniversari hem considerat oportú donar difusió a part de tot aquest material penjant-lo a la web. Per una part, volem així donar visibilitat a l’esforç de moltes companyes que en aquests anys han fet feina de valent per mantenir la flama de l’anarquisme illenc ben encesa. Per un altre part, trobam que fent accesible aquests documents facilitam eines, coneixements, experiències i trossets d’història a aquelles interessades en continuar la lluita.

Els materials disponibles formen part de les diferents campanyes, projectes, grups de treball i iniciatives vinculades. No tots són estrictament materials firmats per la CLM i creiem que així ha de ser doncs des de la Coordinadora mai hem volgut capitalitzar ni l’acció ni el discurs.

En l’apartat de Materials trobareu tot lo que hem anat fent fins ara (si se’ns oblida quelcom, contacta’ns!). Consulta-ho, doncs amb els temps  s’anirà actualitzant a mesura es continuïn fent coses.

Lluita i difon!

http://coordinadorallibertariamallorca.cat/

 

02_CREDITS_LogoCLM

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.