Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Difusió i pensament crític, Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Salut, Treball i economia

[Crònica] Treballadores i estudiants juntes davant la crisi

Publicat per dia 26 febrer 2012 – 17:281 Comentari | 396 views

[Crònica] Treballadores i estudiants juntes davant la crisi

Share to Google Plus

Hola, el passat dia 23 de febrer es va realitzar una taula rodona sobre les diferents lluites que es duen a terme en el context de retallades que hi ha als diferents àmbits. L’acte estava emmarcat en la setmana de lluita, la qual culmina en la jornada de vaga d’aquest dimecres dia 29.

Us passam la crònica elaborada des de l’Assemblea de la UIB:

Durant el dematí, al campus hi va haver una encartellada massiva acompanyada de pancartes que convocaven a la vaga i convidaven a l’assistència dels actes prevists durant aquestes jornades de lluita. Així la xerrada “Estudiants i treballadores juntes davant la crisi” va contar amb una trentena d’assistents i amb la participació de Rafael Berlanga com a membre de l’Assemblea de Son Espases,  Pep Juárez, sindicalista de la CGT, Oriol Corral com a representant de la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) de la UAB i Lluc Gayà com a portaveu de l’Assemblea de la UIB. Els ponents ens han explicat el passat i el present de les seves lluites i com les estan portant a terme, tot reclamant sobretot la resposta unitària de tots els estudiants i treballadors. A més, Pep Juárez va fer una anàlisi, en clau anticapitalista, de com la CGT veu la nova Reforma Laboral i els perquès del rebuig.

Agraïm a tots la participació a aquesta xerrada i us animem a la participació dels propers actes.

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.