Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Difusió i pensament crític, Mitjans alternatius, Okupació i espais alliberats, Publicació oberta

[Comunicat] Què està passant a transitant? Agraïments, propostes de llibres i una activitat

Publicat per dia 12 desembre 2016 – 10:15Cap comentari | 223 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Tenim ganes de començar aquest comunicat expressant el nostre agraïment.

En general, volem donar les gràcies a totes les persones que han passat per transitant aquests dies per donar-nos el seu suport.
En particular i molt especialment volem donar les gràcies a les companyes de Los Oficios Terrestres que ens compraran una part de l’stock de la llibreria; una ajuda gran! Aprofitam també per felicitar aquesta llibreria-perruqueria pel seu quart aniversari que han celebrat aquest passat cap de setmana: us desetjam molts d’anys i bon camí!

També volem donar les gràcies a Jorge Maíz, editor de la revista Nosaltres que ens ha demanat un petit text sobre l’aventura de transitant que en breu sortirà publicat a la revista

__________________________________________________

I com en el darrer comunicat volem fer tres noves propostes de llibres que es sumen a les anteriors per aquestes setmanes de desembre:

- A partir d’avui tenen un 20% de descompte el llibres de moltes més editorials que ens encanten: La felguera, Tigre de paper, Bellaterra, Capitan swing, Hoja de lata, Icaria, entre d’altres ofertes que trobareu si veniu a transitant

- Per altra banda per a tot l’stock de la llibreria, establim un rang de descomptes en funció de l’import de la compra:
Per compres a partir de 50 euros: 5% de descompte
Per compres a partir de 100 euros: 10% de descopmte
Per compres a partir de 150 euros: 15% de descompte
Per compres a partir de 200 euros: 20% de descompte
Per compres a partir de 250 euros: 25% de descopmte
Per compres a partir de 300 euros: 30% de descompte

- I sense cap condició tots els llibres de segona mà es poden agrafar gratuïtament. Esperam que la gent passi per transitant i trobi algun titol que li faci ganes!!

Finalment, tal com avançavem a l’anterior comunicat, tenim una nova activitat a transitant. El proper dijous dia 15 a les 20h hi haurà la presentació del programa de ràdio ”Entre líneas”, que podreu seguir a FM Sputnik 105.4 Es tracta d’una nova proposta on participen amigues de transitant. Un programa on crear a través de les paraules… Trobareu més informació a l’apartat de convocatòries.

__________________________________________________

Com sempre, en aquest procés de tancament que ja està avançat esperam que la gent s’animi a venir a transitant i a compartir la informació i l’experiència amb les amigues, família i colegues vàries…

Gràcies i salut!

transitant, llibres i línies de fuga

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.