Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Convocatòries, Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

Comença la primera Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

Publicat per dia 4 octubre 2013 – 14:35Cap comentari | 207 views

Comença la primera Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Avui, divendres dia 3 d’octubre, a partir de les 18h en el local de l’Ecoxarxa (Passatge Antoni Torrandell, 16) estau tots i totes convidades als actes que inauguraran el programa de la I Fira del Llibre Anarquista de Mallorca, organitzada per la Coordinadora Llibertària de Mallorca.

Primer de tot es farà una presentació del programa per part d’un membre de la Coordinadora i tot d’una després a les 18:30h es farà el primer dels actes amb la presentació del llibre “Dissidències. Història i Cultura Obrera a la Mallorca contemporània” a càrrec dels seus autors, el Grup d’Estudis Llibertaris “Els Oblidats”. Aquest treball és un recull d’articles de la premsa obrera àcrata mallorquina que van des del 1869 als anys de la Transició. En ell també ens trobarem amb els articles que “Els Oblidats” van publicar a la darrera època del periòdic Cultura Obrera.

La vetllada continuarà a les 20h del vespre amb la projecció del documental “4F. Ni oblit ni perdó”, el qual serà presentat per tres membres de l’equip que el va rodar, entre ells el seu director Xavier Artigas, membre de 15Mbcn.tv, i per un dels seus protagonistes, Rodrigo Lanza, que fou, juntament amb 4 persones més, víctima d’un cruel muntatge policial i judicial que el va fer passar més de quatre anys a la presó.

Al finalitzar entre tots i totes podrem pegar una bocinada amb el variat menjà vegà que hi haurà.

Animau-vos a venir!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.