Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Difusió i pensament crític, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Marratxí, Mitjans alternatius, Publicació oberta, Video

Banesto ordena canviar el pany d’un domicili a Son Ramonell sense avisar els afectats

Publicat per dia 13 desembre 2012 – 11:02Cap comentari | 275 views

Banesto ordena canviar el pany d’un domicili a Son Ramonell sense avisar els afectats

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Banesto va guanyar per subhasta una casa de Son Ramponell (Marratxí) habitada per una família formada per una mare i els seus dos infants. Per això, el banc -com a propietari- va decidir contractar una empresa perquè anàs al domilici i canviàs el pany. Ahir la dona, Lola Conesa, es va sorprendre d’aquesta violació de ca seva i ho va denunciar a la policia municipal. La darrera estratègia dels bancs és fer aquesta pressió tan intimidatòria per treure les persones de ca seva, sense esperar a que hi hagi una ordre judicial. L’empresa Assista ha estat l’empresa contractada per dur a terme l’execució, una firma valenciana que es va posar en contacte amb un treballador d’aquí. L’intent de desnonament no va ser fructuós. Malgrat tot, no és la primera vegada que passa a Mallorca, i segons la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) pot tornar a passar. És la història d’una família que com moltes d’altres ha perdut la casa i que els bancs se n’aprofiten d’aquesta circumstància. Gràcies a les reivindicacions i mobilitzacions de la PAH que han pressionat els governants, s’ha aprovat un decret de moratòria que permet a algunes poques famílies que han perdut la llar, com la de Lola Conesa, a romandre dos anys més a la vivenda.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.