Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Difusió i pensament crític, Mobilitat i territori

Al Molinar Port Petit recorda a les formacions polítiques que la tramitació de l’ampliació segueix en marxa i s’ha de paralitzar immediatament

Publicat per dia 5 juny 2015 – 12:10Cap comentari | 207 views

Al Molinar Port Petit recorda a les formacions polítiques que la tramitació de l’ampliació segueix en marxa i s’ha de paralitzar immediatament

Share to Google Plus

“Al Molinar, Port Petit” ha enviat avui una carta a les diferents formacions polítiques que tendran representació al futur consistori municipal. A la esmentada carta es demana, que un cop conformats els òrgans de govern de les diferents administracions s’actuï amb celeritat en dos fronts:

1. Parar i rebutjar el projecte d’ampliació;

2. Crear una Taula de Treball per fer realitat el compromís signat per tots els partits que previsiblement formaran els nous governs. El compromís deia textualment que “S’evitaria qualsevol ampliació de l’actual Port del Molinar i es propiciaria la rehabilitació tant de l’edifici com de la resta de les instal·lacions. També s’aconseguiria la continuïtat del passeig”.

3. En aquesta taula les entitats integrada en “Al Molinar, Port Petit”, hem de tenir representació.

Des del minut zero, s’han de posar en marxa totes les mesures necessàries per a paralitzar aquesta barbaritat. L’objectiu final, no és només aturar el projecte d’ampliació del port, si no afavorir les figures de protecció urbanístiques adequades per vetar qualsevol projecte destructiu futur, tant per al port com per a la resta del barri: EL MOLINAR MEREIX SER CONSERVAT.

Si per tot això es té el suport unànime de totes les forces polítiques, el resultat serà òptim i de futur. Animem al Partit Popular i a Margalida Duran a sumar-se a la resta de partits en pro de la conservació del port del Molinar.

Entitats que integren “Al Molinar, Port Petit”: Salvem es Molinar, ARCA, GOB, Vogar i Ciar, Greenpeace i Amics de la Terra.

Palma, 5 de juny de 2015

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.