Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Convocatòries, Corrupció, Difusió i pensament crític, Drets bàsics, Estat espanyol i el Món, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Treball i economia

29M: tot a punt per a la vaga general. Fes vaga, però abans, informa’t!

Publicat per dia 22 març 2012 – 13:12Cap comentari | 244 views

29M: tot a punt per a la vaga general. Fes vaga, però abans, informa’t!

Share to Google Plus

De cara a la vaga general, s’han habilitat diferents espais -virtuals- en els quals poder informar-se i resoldre els dubtes que sorgeixen en relació a la Reforma laboral, i als drets de les persones treballadores a l’hora de fer vaga.

INFORMA’T

  • Coneix els teus drets de vaga o que tens en una vaga. Aquest recull d’informació ha estat creat per la CGT i són una sèrie de preguntes més freqüents en relació amb els dubtes i els drets en una vaga: serveis mínims, pressions dels caps, guàrdies… Si veus els teus drets vulnerats, comunica-ho al teu sindicat o a l’enllaç abans esmentat 29M Sin Miedo.
  • Test de la Reforma Laboral. Encara no coneixes la Reforma laboral i com t’afecta? Posa’t a prova amb aquest test en format presentació. Pots baixar-lo en format .odp (Libre Office) o en .pdf I descobreix tot el que fa per tu!
  • Vaga del 99%

  • Vídeo de la Reforma Laboral segons José Luis Carretero

DENUNCIA:

  • 29M Sin Miedo: Si l’empresa en la qual treballes et dificulta el teu dret a fer vaga, no t’amaguis, comunica-ho a aquest web. Nombroses persones ja han fet saber quines empreses coaccionen les seves treballadores: El Corte Inglés, Mediamark, Stradivarius, Burguer King, Mercadona són alguns dels noms assenyalats. A les Illes, se’n destaca el Club Nàutic de Sa Ràpita i Agroïlla.
  • Que no et posin traves a la UIB! Si estudies a la UIB i t’intenten coaccionar posant exàmens, pràctiques o activitats importants el dia de la vaga, pots denunciar-ho aquí, anònimament, i ajudar a organitzar un piquet. L’Assemblea de la Comunitat Universitària prepara piquets antirepressius en què es prioritzarà anar a boicotejar les classes dels professors que neguen el dret de vaga dels estudiants.

NO SIGUIS ESQUIROL!

  • Receptari d’excuses esquirols (i rebatudes). S’ha distribuït per tota la xarxa el recull de les excuses que al llarg de la història han donat les persones que no han volgut fer vaga: que si no serveix per a res, la discrepància amb els sindicats majoritaris, que si a mi no m’afecta, que els piquets coaccionen… En aquesta pàgina trobareu aquestes respostes contraargumentades. A més, si estàs indecís sobre si fer vaga o no, potser t’interessarà llegir-los.

ANIMA’T

Us presentam alguns vídeos divertits que ens engresquen a l’acció col·lectiva davant els atacs a la classe treballadora:

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.