Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa dels animals, Desobediència

Primera protesta per al tancament dels escorxadors a Mallorca

Publicat per dia 13 març 2017 – 13:51Cap comentari | 594 views

Primera protesta per al tancament dels escorxadors a Mallorca

Share to Google Plus

Article extret del blog Todas somos carne

El mes de febrer d’aquest any 2017 va tenir lloc la primera protesta per al tancament dels escorxador a la illa de Mallorca.

Si bé la participació va ser d’unes 18 activistes en total, podem dir amb la boca ben ampla que estam orgulloses que Mallorca s’hagi sumat a la modesta però pionera llista de municipis espanyols que han reivindicat per vegada primera una causa d’aquesta índole. Com moltes ja sabreu, els grans canvis de la humanitat, els mes valuosos, han vingut precedits de petits grups de persones que al principi van ser considerades com a “boges” per tenir unes idees massa diferents a les de la resta de la societat

Afortunadament a poc a poc els canvis van sorgint, i el món va canviant, però no gràcies a les queixes d’una societat que tendeix a plorar sobre el coixí o sobre la barra d’un bar, si no gràcies a indivídues com les quals en aquest moment van posar les seves cares, el seu esforç i el seu temps sortint al carrer a protestar per reivindicar una justícia que tothom mereix i desitja per a si i que molt poques entenen quan amb aquestes es perden els privilegis autoadquirits.

És per això que des d’aquí volem donar difusió a aquest petit gran acte de subversió, d’antiespecisme i d’amor per la vida.

Tot i que en el seu moment els mitjans de comunicació de l’illa van ser informats de l’acte i que cap va acudir ni va decidir mostrar interès algun per aquest esdeveniment, podem dir que en veritat es van perdre quelcom que és i serà per sempre un gran moment històric del canvi de la humanitat.

Aida Cortecero Sánchez

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.