Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa dels animals, Publicació oberta

Nou video de maltractament animal a Marineland

Publicat per dia 5 març 2015 – 10:351 Comentari | 377 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Ni Muntatges, ni manipulació, ni campanya de desprestigi: maltractament animal!

En un nou vídeo, via Taiji Dolphins Action Group, es pot observar amb molta més qualitat que l’anterior, actituds de maltractament físic i verbal que reben durant els entrenaments els dofins del parc aquàtic de Marineland Mallorca.

Cops de punys, insults, llançament d’objectes i fins i tot potades, és el que els dofins hi han de sofrir per tal d’aprendre els ”trucs” que entretenen al públic. A tot això se suma el captiveri, que ja suposa suficient càstig per a uns animals que no haurien de ser mai objecte de reclusió, simplement per a diversió de l’espècie humana.

Com ja vàrem deixar pal·les les diferents associacions animalistes mitjançant una gran concentració de rebuig, els defensors dels drets dels animals exigim la depuració de responsabilitat, i sobretot, el tancament de les presons de vidre com és Marineland Mallorca.

Per això V de Vegana demana màxima difusió d’aquestes imatges, per a què la societat sigui conscient de la situació que hi ha darrere aquests espectacles, i pugui decidir conscientment si contribuir amb la seva entrada al maltractament animal i el seu captiveri.

“Nosaltres seguirem demanant

Ni maltractament ni captiveri!

Tancament Marineland JA!!!”

thumb

 

1 Comentari »

  • cesar escrigué:

    Viendo deteniamente el video se puede apreciar claros acelaramientos en la reproduccion, no tengo nada que ver co marineland, pero la verda que en el video me da la impresion que ha sido manipulado. Tampoco voy a asegurar que no se produzcan maltratos pero a la hora de acusar hay que ir con mucho cuidado para hacerlo en su justa medida. En cuanto al cautiverio siempre preferire a los animales asilvestrados en su medio, pero me temo que estos delfines hayan nacido en cautividad o capturados siendo crias y poco o nada se pueda hacer para devolverlos a una vida en libertad en mar abierto con garantia alguna de supervivencia.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.