Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Defensa dels animals, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

Concentració contra la pràctica sanguinària del Toro de la Vega

Publicat per dia 18 setembre 2013 – 11:01Cap comentari | 230 views

Concentració contra la pràctica sanguinària del Toro de la Vega

Share to Google Plus

Desenes de persones es concentraren ahir dimarts 17 de setembre per protestar i mostrar el seu rebuig a l’acte del “Toro de la Vega, una celebració popular i tradicional que té lloc aquest mateix dia a Tordesillas. Aquest esdeveniment consisteix a amollar un bou pels carrers de la ciutat i les diferents persones que participen a l’acte el persegueixen amb llances i objectes punxants i l’asetgen i l’ataquen fins la mort. Aquesta celebració té lloc cada any al segon dimarts del mes de setembre a aquesta ciutat de Valladolid.
En els darrers anys les protestes per aquesta tradició han estat massives sota el nom d’”Ocupa Tordesillas” i compten amb la participació d’activistes d’arreu del territori que es desplacen a la ciutat per rebutjar aquesta pràctica sanguinària.

A Palma, ICA Animalista convocà una concentració de suport als activistes que s’havien desplaçat a l’esdeveniment i de rebuig a l’acte en si. La protesta va tenir lloc durant l’horabaixa d’ahir a la Plaça d’Espanya.

Fotos d‘ICA Animalista

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.