Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Defensa dels animals, Desobediència, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Publicació oberta

Comunicat antiespecista sobre els entrebancs de la delegada del Govern contra el moviment antitaurí

Publicat per dia 7 agost 2013 – 14:28Cap comentari | 247 views

Comunicat antiespecista sobre els entrebancs de la delegada del Govern contra el moviment antitaurí

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

El divendres passat, dia 2 d’agost, la Delegació del govern a les Illes Balears va emetre una resolució (una altra) per la qual, una vegada més, pretèn modificar el lloc on comunicàrem que es faria la concentració antitaurina de palma del proper dijous dia 8 a les 20h.

La delegada del Govern, juntament amb la policia local i nacional, pretenen allunyar la protesta contra la tortura animal fins a l’alçada de la porta del col·legi Pius XII, invisibilitzant totalment les mostres de rebuig, cada any més clares, cap a un acte cruel i immoral com és una correguda de bous.

Aquesta situació injusta s’ha repetit a totes i cada una de les 5 concentracions antitaurines convocades aquest any a diferents indrets de Mallorca. En tots els casos, les organitzacions convocants han indicat les mateixes ubicacions a on any rere any s’han concentrat les antitaurines per protestar contra la tortura animal, i que sempre s’havia produït amb normalitat.

De nou les autoritats mostren amb les antitaurines el tarannà autoritari i de repressió sistemática de la protesta que duu mostrant amb tots els moviments socials.

Ens volen ben lluny i calladetes, mentre les autoritats protegeixen i gaudeixen de l’espectacle de torturar un animal fins a la mort.

Des de V de Vegana i I.C.A animalista, sigui quin sigui el resultat de les al·legacions ja presentades, feim una crida una vegada més, com hem fet a la resta d’antitaurines d’aquest estiu, a les activistes i a la ciutadania a exercir les llibertat de reunió i expressió d’idees que suposadament hauríem de tenir a aquest mal anomenat estat del benestar, i a que defensem entre totes la dignitat de la protesta amb el compromís i la força que ja hem demostrat a Muro, Alcudia i Inca.

Li pesi a qui li pesi, dijous estarem a les portes de la plaça un any més, i tots els que facin falta fins a la abolició!

Palma dijous serà antitaurina!
Salut i veganisme!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.