Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Alcúdia, Defensa dels animals, Publicació oberta

[Comunicat] Agraïment a la participació a les protestes antitaurines d’Alcudia

Publicat per dia 29 juliol 2013 – 15:09Cap comentari | 251 views

[Comunicat] Agraïment a la participació a les protestes antitaurines d’Alcudia

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des de Moviment Alcudienc volem donar les gràcies a totes i cada una de les persones que heu vengut aquests dos dies 25 i 28 de Juliol a mostrar el vostre rebuig cap a aquesta lacra anomenada tauromàquia, una lacra que és necessari extirpar de la nostra societat, ja que pensam que en ple segle XXI i en ple any 2013 no hi ha d’haver cabuda per aquests espectacles cruels i sanguinaris, i molt menys que figurin com a una celebració més en el programa de festes del nostre poble, Alcúdia.

Alcúdia és un poble viu, modern, que sempre s’ha caracteritzat per esser innovador i avançat en molts d’aspectes, i no podem deixar que es continuin realitzant aquestes violacions de la vida i la dignitat com si res passés i com si fos una cosa normal. Més bé ens sembla que aquests tipus de ”tradicions” haurien d’haver estat abolides fa temps, ja que representen a aquella Espanya negra, rància i casposa de la que tant ens han parlat els nostres padrins, i no per res bo precissament.

Per tot això, volem dir-vos que estam molt orgullosos de tots i cada un de vosaltres. Heu donat en aquests dos dies una lliçó de dignitat, de coherència, de solidaritat i de saber estar que tots els que ens voldrien veure callats i submisos no han pogut somniar mai per ells mateixos en la seva vida. Heu demostrat que Alcúdia (i tota Mallorca) clama contra les injustícies, contra el crim organitzat, contra la barbàrie i la sang, i ho heu fet de forma pacífica, sense posar-nos a l’altura dels violents que volen que donem una passa enrere i que, amb els seus intents en va de repressió, volen que ens callem i acotem el cap.

No podem dir que hem guanyat la batalla, ja que desgraciadament no hem pogut evitar l’assassinat dels 10 animals innocents que han mort de la forma més cruel i despiadada a mans d’uns assassins a sou i sota el beneplàcit i els aplaudiments de centenars de sàdics assedegats de sang i violència… però la guerra no acaba aquí , el temps i l’ètica ens donará la raó, no ho dubteu mai.

Milers de gràcies a V de Vegana, a ICA Animalista, a Arran PalmaAnimaNaturalis (fantàstica performance!) i, tornam a dir, a totes i cada una de les persones que ens heu acompanyat en aquests dos dies, per la vostra implicació i la vostra energia en la lluita. Sou el futur i l’esperança cap a un món més just i menys cruel que, estam segurs, un dia no molt llunyà arribarà, per molt que el nostre govern ho intenti evitar blindant i protegint la barbàrie i la tortura i disfrassant-la de cultura.

Ara més que mai i mirant cap al futur amb dignitat i esperança: ALCÚDIA NO ASSASSINA, ALCÚDIA ANTITAURINA!!!

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.