Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta

Solidaritat amb Lio. Solidaritat amb els que lluiten

Publicat per dia 29 abril 2013 – 9:2110 Comentaris | 566 views

Solidaritat amb Lio. Solidaritat amb els que lluiten

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca ens volem sumar a les mostres de solidaritat que ha rebut el conegut militant d’En Lluita Lionel Bechara, degut a la seva arbitrària i injustificada detenció el passat dimecres dia 24. Aquest cas ens torna a demostrar la descarada complicitat entre la premsa sensacionalista i reaccionària i les forces policials. Els primers acusen sense proves i vergonya, mentre els altres actuen impunement amb el beneplàcit d’una justícia al servei dels poders establerts.

Davant aquest fet repressiu, tornam a reiterar que la solidaritat, l’organització i la intensificació de la lluita són les millors respostes.

Ni la seva policia, ni les seves lleis, ni les seves calumnies podran amb els arguments de la justícia vertadera, la raó, el seny i la llibertat. Pel contrari, cada cop repressiu ens torna a unir més a totes les que des de diferents òptiques cercam un món millor basat en aquests valors.

                                                                                                                     Solidaritat!

Secretariat de la Coordinadora Llibertària de Mallorca

http://www.coordinadorallibertariamallorca.cat

10 Comentaris »

 • Adam Smith escrigué:

  Crec que l’agressió al membre de les forçes de seguretat de l’estat és evident. Ara, tampoc és gens raro que la CNT faci apol·logìa de la violència i del postmodernisme relativista.

 • i. escrigué:

   
  Adam Smith, la CLM no és la CNT.
   
  Vas de llest…

  • rebel dignitat escrigué:

   no entiendo por que hacéis tanta parafernalia con lo sucedido con lionel!!!esta claro que agredió a un agente de la  ley,fueran los que fueran sus motivos,nobles o no,una agresión es una agresión,y para una persona que lucha por una España mejor, ese no es el camino.Rectificar es de sabios.
     Dejad de usar la misma manera de manipular información como hace el gobierno que tanto odiáis,solo conseguís acercaros mas a el,que separaros!!!

   • Mr X escrigué:

    Pues a jo hem pareix que la justicia en aquests moment no es igual per a totes. Que hi ha un tracte diferent segons si tens diners o influéncia (com es el cas de la família real o en Bárcenas) o si lluites per una vida digna.
    En tot cas la legítima defensa es un dret reconegut a qualsevol forma de Dret. Per exemple matar es punible, pero si mates per a defensar la teva vida estas utilitzant la legítima defensa. Pues lo mateix pasa per persona que agafen menjar del super per sobreviure, desobeeixen un desnonament o es defensen dels atacs policials a una manifestació.
    Per altra banda el dret a rebel·lió [http://es.wikipedia.org/wiki/Derecho_de_rebeli%C3%B3n] és un dret reconegut desde la Revolució Francesa que legitima la lluita davan un Govern que només utilitza la força perque il·legitm davant la societat que suposa representa.
    A més no fa falta ni comentar que el monopoli de la violéncia la té l’Estat i que les respostes socials a les retallades, desnonaments, atur i en general a posar el benefici davant de les persones, son respotes de Dignitat Rebel. 
    Quan la llei es injusta, el lloc per una persona justa es també la presó.
     

 • Nel escrigué:

  El nom fa la cosa: Adam Smith, la CNT no ha fet mai apologia de la violència i, a més, és contràri, tot el moviment llibertari, al postmodernisme i qualsevol corrent estètic burgès, més encara relativista.
  Simplement, sumar-me a les paraules de Mr X, que compartesc totalment i, des d’aquí, enviar tota la meva solidaritat a Lio (que, per cert, està boníssim!).

 • rebel dignitat escrigué:

     Lo único que veo es que seguís en la linea de dar vueltas alrededor de un hecho,que aunque os pese,no tiene justificación,lo de lio no es legitima defensa,el es el agresor os guste o no,dejad de intentar justificarlo con ejemplos que nada tienen que ver con lo sucedido.Es mas,yo personalmente he hablado con lionel y no esta orgulloso de los hechos ocurridos(aveces la rabia es mas fuerte que el sentido común).Mejor cambiad de tema y seguid con la lucha que tan bien estáis haciendo,no utilicéis los mismos medios que utiliza el gobierno que tanto odiáis ,para intentar tener razón en algo que no es así.SALUD

  • Fàtima escrigué:

   Crec que hi un malentès conceptual, hauries de llegir detingudament un altre pic l’explicació de Mr. X 
    
   No es defensa l’acció de pegar un policia, sinó el fet de com va ser tractat, de com funciona la justícia, sempre castigant els més dèbil, en lloc d’anar a l’arrel del problema. I a més, lo sospitós de l’acció, la prèvia del 25A, la merda que amolla en Joan Riera… tota aquesta xusma i el seu funcionament ranci i ultradretà.
   Ho denunciam pq estam massa fart d’aguantar aquest sistema. 
   No mesclis coses.
    
   A més, aquest és mitjà clarament pro-activista, en defensa dels moviments socials… Per criticar-lo ja hi ha altres canals (la majoria, dissortadament).

 • rebel dignitat escrigué:

     Lo que yo creo es que tu tendrías que volver a leer lo que esta encima de mrX,el que tiene un mal entendido conceptual,no soy yo.Lo que pasa es que aqui todo el mundo tira para donde mas le conviene.SALUD

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.