Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió

Segueixen augmentant les mostres de solidaritat envers Valtonyc

Publicat per dia 28 febrer 2017 – 12:44Cap comentari | 341 views
Share to Google Plus

16938960_427839970891871_7967710498696848667_n

Tot el cap de setmana hem vist com el suport cap al cas de Valtonyc han estat de cada vegada més i com la societat, de Mallorca i més enllà, s’ha posicionat clarament en contra de la condemna de 3 anys i mig que se li ha imposat i a favor de la llibertat d’expressió.

Immediatament es va crear el Grup de Suport a Valtonyc i es va convocar una reunió el divendres a Inca, a la qual assistiren desenes de persones vengudes de tota Mallorca i on es va parlar de les accions que es podien dur i com s’havia de reaccionar.

30300

A més, des de totes bandes han estat arribant mostres de suport, com es pot veure a la pàgina del grup. Així, s’hi han posicionat a favor companys del gremi, com El Hermano L o Nyto, periodistes, polítics, associacions de glossadors, d’escriptors, col·lectius de Mallorca i de fora… El disbarat de sentència ha fet que la gent aixequi la veu i més i més gent es posiciona quan se n’assabenta.

A més, ja s’han fet concentracions a Llubí, Valldemossa, Barcelona, Lleida, Santa Coloma de Gramanet i Madrid. Avui mateix a Pollença es fa un col·loqui que comptarà amb la presència del raper, dissabte dia 4 es farà un concert a Sineu i dissabte 11 una jornada amb cercavila, dinar, xerrades i concerts a sa Pobla.

Mentre tot això passa, s’està preparant el recurs davant el Tribunal Suprem, fet pel qual s’ha habilitat un compte corrent (ES76 2100 0088 0202 0015 0428) i s’anima la gent a participar-hi aportant el que es vulgui.

Durant aquests dies seguirem informant de les novetats del cas i, des de contrainfo.cat, donam tot el suport a Valtonyc i animam a participar dels actes que es van preparant.

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.