Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori, Sóller

S’arxiven algunes multes del #NoVullPagar el peatge del túnel de Sóller

Publicat per dia 11 gener 2013 – 15:02Cap comentari | 198 views

S’arxiven algunes multes del #NoVullPagar el peatge del túnel de Sóller

Share to Google Plus

La Plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha fet saber que algunes de les multes derivades de l’acció massiva del #NoVullPagar el peatge del túnel de Sóller, que es realitzà el passat 20 de maig.

Aquest dia més d’un centenar de cotxes protagonitzaren una acció col·lectiva de desobediència per denunciar l’abús del peatge del túnel de Sóller, que va consistir a negar-se a pagar el peatge. Així, la massificació de vehicles va obligar la consessionària a aixecar les barreres i deixar passar els cotxes fora pagar.

Dies més tard arribaren multes de 150€ per cotxe i per trajecte de túnel (s’ha de considerar que la majoria de cotxes travessaren el túnel dos pics, en els dos sentits).

La Plataforma en tot moment s’encarregà de tramitar i gestionar i dia 20 de juny es presentaren al·legacions a la Direcció General de Tràfic. Uns mesos més tard, el 10 d’octubre, entregaren els recursos de reposició, ja que les al·legacions foren desestimades.

Així, aquests dies s’ha pogut saber que algunes d’aquestes multes s’han arxivat durant la darrera setmana. Alguns dels insubmissos de dia 20 de maig han rebut una carta certificada en la qual s’indica que el procés sancionar estava sobresegut, que significa, segons ha expressat la Plataforma, “deturar la resolució o execució d’alguna cosa”. El cas queda arxivat. De moment, la Plataforma no descarta que arribin més notificacions d’aquest estil.

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.