Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Criminalització i repressió, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Publicació oberta, Video

Reconegudes activistes de Mallorca donen suport a Robert i Marcel

Publicat per dia 31 octubre 2014 – 11:26Cap comentari | 289 views

Reconegudes activistes de Mallorca donen suport a Robert i Marcel

Share to Google Plus
Persones vinculades als moviments socials i l’activisme social i polític de Mallorca donen suport a Robert i Marcel. Els dos mallorquins s’enfronten a quatre anys de presó per haver participat a la vaga general del 14 de novembre del 2012. Foren detinguts aleatòria i violentament i se’ls acusa de desordre públic, atemptat a l’autoritat i lesions. El seu delicte: participar d’un piquet informatiu que, fins el moment de les detencions, s’havia desenvolupat pacíficament.
En el vídeo, publicat a la xarxa, hi intervenen conegudes activistes de l’illa. Així, hi trobam Laura Dorado, professora, membre de l’Esquerra Independentista de Mallorca i encausada per el cas de les Feministes Encausades; Sílvia Suau, portaveu de les encausades per ocupar la Conselleria d’Educació; Laura Camargo, professora de la UIB, activista i membre de PODEM; Cati Alcover, membre del Col·lectiu Albaïna; Iñaki Aicart, professor i membre de l’Assemblea de Docents; Margalida Ramis, portaveu del GOB i Amadeu Corbera, activista detingut a Bunyola durant la visita de José Ramón Bauzá. Tots ells representen diferents branques dels moviments socials i d’un activisme de base i arrelat a Mallorca.
Així mateix, cal recordar que el passat dissabte 25 d’octubre, tengué lloc a can Alcover un acte de suport als dos encausats on s’hi congregà gent de nombrosos col·lectius. L’acte consistí en un concert de Biel Majoral i Delfí Mulet, una glosada a càrrec de Mateu Xurí i Maribel Servera i les intervencions de Tomeu Martí, Tonina Siquier i David Pujol.
El judici serà dijous 6 d’octubre. S’ha convocat concentració de solidaritat abans als jutjats de Via Alemanya a les 10:30h.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.