Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Criminalització i repressió, Drets bàsics, Estat espanyol i el Món, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa

[Crònica] Protesta a Palma contra la repressió al moviment Occupy Wall Street

Publicat per dia 22 novembre 2011 – 22:01Cap comentari | 214 views

[Crònica] Protesta a Palma contra la repressió al moviment Occupy Wall Street

Share to Google Plus

Dimarts 22 de novembre al matí uns quants membres de l’Assemblea Parc de Ses Veles del 15-M es van concentrar davant el Consolat d’Estats Units de Palma per tal de protestar i solidaritzar-se amb el moviment Occupy Wall Street que aquests dies passats ha estat víctima de la repressió exercida per l’Estat i els havien obligat, a base de cops de porra, a desallotjar el parc Zuccotty (Manhattan) on acampaven. L’excusa per desallotjar els indignats era per motius sanitaris i risc d’incendi, motius que no justifiquen la violència policial que han patit. Ha estat per aquest motiu que l’Assemblea de Ses Veles s’ha concentrat davant el consolat d’EEUU per denunciar la repressió a Estats Units (més de 200 detencions) i les demés agressions que ha sofert el moviment global dels indignats a distints llocs del món.

Els membres de l’Assemblea de Ses Veles varen desplegar una pancarta on es podia llegir: Solidaridad Occupy Wall Street. Tot seguit entraren a l’ambaixada per tal d’entregar un manifest que expressava el seu rebuig per la violència policial i que donava el seu suport als companys americans. Dit manifest no pogué ser entregat directament a l’ambaixada ja que per fer-ho era imprescindible tenir cita prèvia.

Tal vegada es pot pensar que és una petita acció, però no deixa de ser un acte de solidaritat internacional contra la repressió a un moviment que s’ha tornat global.

Podeu llegir el manifest aquí.

C.M.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.