Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Bunyola, Criminalització i repressió, Illes Balears i Pitiüses

Primeres passes de la coordinació antirepressiva a Mallorca

Publicat per dia 25 octubre 2012 – 12:16Cap comentari | 296 views

Primeres passes de la coordinació antirepressiva a Mallorca

Share to Google Plus

La repressió ha estat un dels factors que més ha marcat l’actualitat dels moviments socials mallorquins els darrers mesos. En poc temps han estat molts els casos repressius que han afectat diverses persones i col·lectius. Tot indica que això no respon a cap altra cosa que a una nova estratègia política i policial per desmobilitzar les persones que protesten. Per això fa uns dies es va produir a Bunyola una trobada de diferents grups represaliats per intercanviar impressions i mirar de valorar la possibilitat d’unir esforços contra aquesta escalada repressiva. El resultat d’aquella primera trobada el coneixem ara gràcies a un comunicat que explica la proposta i fa una crida a una pròxima reunió dia 6 de novembre:

Convit a la solidaritat antirepressiva

Escrivim aquestes línies per fer tothom coneixedor i partícip d’una proposta que tot just ara es comença a esbossar.

El passat dia 15 d’octubre es trobaren a Bunyola un grup de persones provinents de diversos indrets de l’illa, amb el trist comú denominador d’haver patit repressió els darrers mesos a Mallorca com a conseqüència del seu compromís polític. Així, a la reunió, hi hagué presència de gent de Sóller, Bunyola, Felanitx, Ciutat o Pollença.

La intenció d’aquella trobada era fer una primera presa de contacte i començar a contemplar l’opció de treballar conjuntament alguns aspectes de la repressió. I en això estam. La idea és aplegar totes aquelles persones represaliades, i les solidàries amb elles, per fer front juntes allà on cada una tota sola, per ella mateixa, no ho pot aconseguir.

Es comentaren moltes iniciatives possibles. Algunes d’aquestes podrien ser, per exemple, començar fent una presentació del projecte, seguit d’una manifestació, un concert gran o, inclús, una reunió amb l’actual Delegada del Govern espanyol, Teresa Palmer. Tanmateix, però, tot plegat només fou una pluja d’idees, perquè de seguida es valorà que calia fer una nova reunió que intentàs comptar amb la presència de gent de tots els grups de suport a persones represaliades de Mallorca. I aquest és el motiu principal d’aquest escrit:

Convocam a tota la gent represaliada i a tots els grups de suport de Mallorca a una nova reunió per debatre sobre la idoneïtat de la proposta així com de les iniciatives que aquesta pot tirar endavant.

La reunió serà dimarts 6 de novembre a les 19.30h a la plaça de Bunyola

SOLIDARITAT!

La repressió mai no ens tallarà les ales!

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.