Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Corrupció, Criminalització i repressió, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Pollença

Pollença també pateix la repressió arran de la visita de Bauzá al poble

Publicat per dia 8 juny 2012 – 21:57Cap comentari | 296 views

Pollença també pateix la repressió arran de la visita de Bauzá al poble

Share to Google Plus

Algunes de les persones que el passat 22 de maig es concentraren a Pollença per escridassar Bauzá estan rebent aquests dies notificacions d’expedients d’infracció provinents de la Delegació del Govern. De moment, tenim constància de 3 persones a les quals els ha arribat una notificació i que, a més, podrien ser menors d’edat (o alguns d’ells). Recordam que va ser una mobilització pacífica. Només es varen produir una sèrie de tensions, quan, per culpa d’un error de càlcul per part de la Guàrdia Civil en el trajecte del cotxe de Bauzá, un grup de joves ocupà una part del carrer per on havia de passar que no havia estat protegida amb tanca i els guàrdies civils hagueren de fer una barrera humana i hi hagueren algunes empentes i crits.

 De totes maneres, aquest acte coercitiu s’emmarca dins l’onada repressiva dels darrers dies efectuada per Rodríguez amb tal de desprestigiar, criminalitzar i perseguir els moviments socials i la mobilització ciutadana. Així doncs, Pollença se suma a la llista, juntament amb Manacor, de localitats de les quals han castigat algunes persones pel fet de protestar contra Bauzá.

Alternativa per Pollen\a ha escrit un comunicat de suport a aquestes persones. El podeu llegir aquí.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.