Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Criminalització i repressió, Illes Balears i Pitiüses

Multa de 2.400€ per penjar una pancarta contra la Llei Mordassa a la Seu

Publicat per dia 2 desembre 2015 – 14:253 Comentaris | 473 views
Share to Google Plus

20151205_cafetaantirepressivaarranL’assemblea d’Arran Palma ha estat multada amb 2.400€ per penjar una pancarta a la Seu. L’acció estava emmarca dins una campanya d’àmbit estatal “Somos vuestra peor pesadilla”, en la que hi participaven col·lectius juvenils anticapitalistes i independentistes, amb la intenció de rebutjar la Llei Mordassa. La pancarta portava l’eslògan de la campanya: amb el lema “Si el Estado español amordaza, la juventud rebelde lo rechaza”.

Per tal de recaptar els diners de la multa, l’assemblea ha organitzat, com a primer acte, una cafeta antirepressiva el proper dissabte 5 de desembre a partir de les 18:30h al Casal Popular Voltor Negre. Demanen solidaritat per tal de poder fer front col·lectivament al cost de la pena repressiva.

20151202_multapancartaarran

3 Comentaris »

  • Nel escrigué:

    És absolutament injustificat i rebutjable. No obstant, ens pot servir per fer una reflexió: respectam el patrimoni cultural? No fa res posar una pancarta, però potser sí i, sobretot, sí que fa pintar lemes a edificis històrics. Si no respectam l’art, com la natura, no mereixem que se’ns tengui en compte. Prou d’atacs al patimoni cultural, que és del poble, no de l’església o l’estat! Ni boscos o mars bruts, ni pintades o cartells a monuments.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.