Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Corrupció, Criminalització i repressió, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Salut

La policia ha detingut una treballadora de Son Espases durant la protesta en contra del pagament de l’aparcament

Publicat per dia 6 setembre 2012 – 12:164 Comentaris | 522 views

La policia ha detingut una treballadora de Son Espases durant la protesta en contra del pagament de l’aparcament

Share to Google Plus

L’habitual protesta en contra del pagament de l’aparcament de Son Espases s’ha tancat avui amb la detenció d’una treballadora de l’hospital.
La policia l’ha detinguda per desobediència a l’autoritat pel fet d’haver sortit del cordó policial durant la protesta i identificar-se com a “militant antisistema”. De tota manera, fonts sindicals han explicat que la doctora ha entregat la cartera als agents, però aquests l’han detinguda igualment en un acte d’abús d’autoritat. També indiquen que la detinguda podria sortir en llibertat avui horabaixa.

La situació als hospitals -no cal dir-ho- és tensa i les treballadores ja fa mesos que estan cremades: baixades de sou, increment d’hores, ordres de no atenció a persones sense papers o immigrades, pagaments del pàrquing… tot això crea un ambient exaltat que encalenteix les protestes.

Aquestes mobilitzacions contra el pagament del pàrquing de l’Hospital públic de Son Espases ja fa mesos que duren. Aquestes últimes, emperò, es viuen amb major tensió i amb talls de carretera, ja que des de fa uns dies el pagament s’ha fet efectiu. Així que cada dia a les 7:30 hi ha protestes per denunciar l’espoli que es pretén fer a costa de les treballadores i usuàries del centre

 

El SATSE (Sindicat d’Infermeria de les Illes Balears) ha convocat una concentració a la Consulta de Son Espases avui a les 13:30h, en suport a la doctora detinguda, en un clar abús d’autoritat.

4 Comentaris »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.