Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Difusió i pensament crític, Publicació oberta

En solidaritat amb els 5 empresonats i contra la criminalització del moviment llibertari

Publicat per dia 20 maig 2013 – 18:08Cap comentari | 215 views

En solidaritat amb els 5 empresonats i contra la criminalització del moviment llibertari

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Una vegada confirmat l’ingrés a la presó de cinc joves acusats d’enaltiment al terrorisme i associació il·lícita per l’Audiència Nacional, des de la Coordinadora Llibertària de Mallorca volem manifestar el nostre total rebuig a aquesta ràtzia i a la criminalització del moviment llibertari, i en especial al moviment llibertari català.

Així mateix, volem mostrar la nostra absoluta solidaritat amb els cinc empresonats i amb els col·lectius que es reuneixen a l’Ateneu Llibertari de Sabadell, vilment registrat i destruït pels Mossos d’Esquadra.

Una altra vegada, el poder, representat en la institució repressiva per excel·lència, l’Audiència Nacional, torna a mostrar la recepta que tenen preparada contra la gent que els qüestiona i combat: l’empresonament, la criminalització i la infàmia social i mediàtica.

Ens demanam com uns poders que s’autoproclamen democràtics poden acusar de terrorisme i enviar a la presó de manera incondicional i preventiva a uns joves per les seves suposades proclames a internet i pel ridícul material “terrorista” (més bé punk) que se’ls ha confiscat.

També, rebutjam la patètica labor informativa de la major part dels mitjans de comunicació. Una labor que sempre difon de manera còmplice la versió policial i que només dóna ressò mediàtic als moviments socials anticapitalistes (en aquest cas el llibertari) quan estan relacionats amb suposats casos de violència, obviant sempre la labor cultural i social que realitzen de manera altruista, sense subvencions ni altres ajudes.

Finalment, demanam a l’activisme que es mou per la xarxa la màxima precaució. Aquesta operació repressiva confirma que el Gran Germà ens té encara més controlats a través d’aquestes tecnologies.

Solidaritat

Secretariat de la Coordinadora Llibertaria de Mallorca

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.